Karşı cinsten çok çabuk etkileniyorum

• Konuyu başlatan ByTurkish
  • Başlangıç tarihi
B

ByTurkish

Kayıtsız
Misafir
Karşı cinsten etkilenmek...
Selamün aleyküm kardeşler, karşı cinsten çok çabuk etkileniyorum. Bu sene artık çok saptım ocak ayında bir aşk itirafında bulunup reddedilmiştim bunun sonrasında toparladım zor da olsa ancak şu anda şöyle bir şey oldu, artık gördüğüm her güzel kızdan hoşlanmaya başladım (hoşlandıklarıma teklif etsem gene reddediliyorum).

Bu hoşlanma, karşı cinsten çok çabuk etkilenme mevzusunu bitirmek istiyorum, gerçekten nefsime uymak istemiyorum artık ne yapabilirim nasıl dua etmeliyim kardeşlerim. Yoksa kalbimi çok yıpratıcam onu yıpratmak istemiyorum.

Bilincaltı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Karşı cinsten çok çabuk etkileniyorum konusu
Dostum sevgi ve aşkı aramaktan neden korkuyorsun ki karşı cinsten hoşlanman kadar doğal bir şey yok kendi cinsinden hoşlanmam kötü ve reddedilme korkunu yen, reddedil yani neden sorun ediyorsun ki yaşını bilmiyorum ama gençlik yıllarının başında isen bu çok doğal sadece karşı cinse karşı yaklaşımın önemli aşk ve sevgi amaçlı gidiyorsan bir gayet normal ama cinsellik amacıyla gidiyorsan sorun var demektir. Sorununu kafanda fazla büyütme seni daha çok ele geçirir sadece kendinin iyi olduğuna inan ve doğru bir insan olduğuna inanıyorum ve gerekeni yap sevmek ve sevilmekten de korkma.

B

ByTurkish

Kayıtsız
Misafir
Sevmek veya sevilmekten korkuyormuyum bilmem ama şöyle bi sıkıntı var ki artık o eski sevgiyle kimseye yaklaşamıyorum. Aşk'ı hakedecek biri ve gerçekten kalbe sahip olacak biri olduğunu da artık pek sanmıyorum. Kalbin tek sahibi zaten bellidir. Orayı evirip çeviren O'dur. Ama gerçekten artık O'nun dışında kimseye güvenemem çünkü hiçbi zaman değişmeyen tek güvendiğim her zaman O'dur. O'nun dışındaki karşı cins sevgilere kalpte yer yok malesef benim için.

Üst Alt