Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Kavak yeli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="BEDİR MUHAMMED ALİ" data-source="post: 48125" data-attributes="member: 2035"><p><strong>Allahın rızası</strong></p><p></p><p>BEDİR MUHAMMED ALİ BİN LA </p><p>Bismillahirahmanirrahim</p><p>hz allahın kulundan razı olduğu nasıl anlaşılır. Zumer suresi ayet 63- göklerin ve yerin anahtarları hz allahındır. Gayp hazineleri ,hayır ve bereket kapılarına yanlız hz allah malik ve sahip olur. Dilediği kimseye, esmai hüsnası ile kapıları açar. Hakikat şudurki esmasından her isim .zatının vucudundan , bir hazinenin anahtarıdır ki hazinenin kapıları ancak o isim ile açılır. Hazinede bulunan rahmet ve hidayet feyzini zair ve batın nimetlerini o kimseye gönül kabı dolana kadar verir.sonsuz bir rahmet denizidir .vellezine keferu biayatillahi ülaike hümülhaşirun. Yaradılışınızdaki beden arzınızdak semaları geçerken . Bedeninizde size hizmet eden melekütül alemlerinden habersiz olduğunuzdan. Hakkın sıfat ve efal nurlarından mahçup olup size ait olmayan bedenlerinizi nefislerinize mal ederek azalarınıza zulmedenler .rabbinizi beden arzınızdan gayrıda arıyarak bilmeden şirke düşen gaflet ehilleri . Esmaül hüsnada kendilerine lütfedilen kilitlerin anahtarlarını zayetmişlerdir. Hz allahın onlardan razı olması mümkünmüdür. Evet mümkündür hz kuran bunun için indirilmiştir. Islam allahta fani olmak, beden arzlarımızın ona aid olduğuna iman edip yazılan kaderleri yaşarken feryat ve isyan etmeden kadere razı olmaktır.burası rıza makamıdır demirden bir leblebi güç yetmiyor kırmağa. Eyer hz allah kulundan razı ise ona hideyet ve rahmet kapıları açılıp esmaül üsnanın anahtarını ve sırlarını verecekse. Bakın ne diyor. Zumer suresi ayet 22 fehüve ala nurinmin rabbihi. Rabbinin nur üzre cemalül denizine davet edilen kişi. O nur ile rabbini yaşarken ayeti kübrasını görecektir. Mümtehine suresi ayet -3- len tenfe,aküm erhamüküm ve la evladüküm. Eyer allah kulundan razı ise onu kendine dost seçti ise . Yevmelkıyameti yafsılü beyneküm. O bedende kıyameti sügra kopar. Ve kişinin sevdikleri ve ana, baba,kardeş ,eşinden ve evlatlarından ayırır. Bu bir imtahandır. Nur denizine girişin önündeki nefsin hz allaha teslim edilişidir. Işte allah kulundan razı ise böyle sıkıntı ve dertlerle kuşatarak kulunu sabrı cemil kapısına davet edip orada onu selamette kılarak ahiret hayatını muhafaza altına alır.işte allah kulundan razı ise bu haller zuhur eder. Ilim tabiki önemlidir. Imam etmek eyer bedenlerimiz hz allaha ait ise . Iman demek allah o bedende kulunun kurtulmasını diliyor demektir.bu bir müjdedir. Kalp çilehanesinde rabbime hep şu soruyu sordum yarabbi bura nere ben nerdeyim. Insanlar buraya dünya diyor. Ben neden buranın ahiret olduğunu düşünüyorum . Işte bu soru beni bu günki noktaya getirdi. 18 yaşından beri yollardayım hakka yürürken .şeriat, tarikat ,marifet ve hakikat kapılarına geldiğimde.sadece yaşarken onun arzında la makamına vardığımı anladım . Işte bu noktadan sonra. şu anda sizlere anlatmaya çalıştığım kevseri muhammediye zuhur etti. Karanlıkta olan bedenim bu son 4 yılda huzur buldu ve inanıp 40yıl öğrenmeye çalıştığım ilimler sadece hz muhammedin el emin isminin tecellisi olan bu ilme bir hazırlık dönemi imiş . Kendi hayatımda tabuları yıkarak rabbime yüzümü çevirip ve onun habibinin nefsinin nasıl düşündü ise onun nefsi ve aklından indirilen leri anlaya bilmek için bedenimi kul değil kül olması gerektine iman ettim. Cehennemi geçmeden cennete varılmaz.güzel hak dostları nereden zuhur edeceği bilinmezmiş gerçektende doğru bunu yaşıyorum. Inanç ve iman kişinin allah ile arasındadır. aeo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BEDİR MUHAMMED ALİ, post: 48125, member: 2035"] [b]Allahın rızası[/b] BEDİR MUHAMMED ALİ BİN LA Bismillahirahmanirrahim hz allahın kulundan razı olduğu nasıl anlaşılır. Zumer suresi ayet 63- göklerin ve yerin anahtarları hz allahındır. Gayp hazineleri ,hayır ve bereket kapılarına yanlız hz allah malik ve sahip olur. Dilediği kimseye, esmai hüsnası ile kapıları açar. Hakikat şudurki esmasından her isim .zatının vucudundan , bir hazinenin anahtarıdır ki hazinenin kapıları ancak o isim ile açılır. Hazinede bulunan rahmet ve hidayet feyzini zair ve batın nimetlerini o kimseye gönül kabı dolana kadar verir.sonsuz bir rahmet denizidir .vellezine keferu biayatillahi ülaike hümülhaşirun. Yaradılışınızdaki beden arzınızdak semaları geçerken . Bedeninizde size hizmet eden melekütül alemlerinden habersiz olduğunuzdan. Hakkın sıfat ve efal nurlarından mahçup olup size ait olmayan bedenlerinizi nefislerinize mal ederek azalarınıza zulmedenler .rabbinizi beden arzınızdan gayrıda arıyarak bilmeden şirke düşen gaflet ehilleri . Esmaül hüsnada kendilerine lütfedilen kilitlerin anahtarlarını zayetmişlerdir. Hz allahın onlardan razı olması mümkünmüdür. Evet mümkündür hz kuran bunun için indirilmiştir. Islam allahta fani olmak, beden arzlarımızın ona aid olduğuna iman edip yazılan kaderleri yaşarken feryat ve isyan etmeden kadere razı olmaktır.burası rıza makamıdır demirden bir leblebi güç yetmiyor kırmağa. Eyer hz allah kulundan razı ise ona hideyet ve rahmet kapıları açılıp esmaül üsnanın anahtarını ve sırlarını verecekse. Bakın ne diyor. Zumer suresi ayet 22 fehüve ala nurinmin rabbihi. Rabbinin nur üzre cemalül denizine davet edilen kişi. O nur ile rabbini yaşarken ayeti kübrasını görecektir. Mümtehine suresi ayet -3- len tenfe,aküm erhamüküm ve la evladüküm. Eyer allah kulundan razı ise onu kendine dost seçti ise . Yevmelkıyameti yafsılü beyneküm. O bedende kıyameti sügra kopar. Ve kişinin sevdikleri ve ana, baba,kardeş ,eşinden ve evlatlarından ayırır. Bu bir imtahandır. Nur denizine girişin önündeki nefsin hz allaha teslim edilişidir. Işte allah kulundan razı ise böyle sıkıntı ve dertlerle kuşatarak kulunu sabrı cemil kapısına davet edip orada onu selamette kılarak ahiret hayatını muhafaza altına alır.işte allah kulundan razı ise bu haller zuhur eder. Ilim tabiki önemlidir. Imam etmek eyer bedenlerimiz hz allaha ait ise . Iman demek allah o bedende kulunun kurtulmasını diliyor demektir.bu bir müjdedir. Kalp çilehanesinde rabbime hep şu soruyu sordum yarabbi bura nere ben nerdeyim. Insanlar buraya dünya diyor. Ben neden buranın ahiret olduğunu düşünüyorum . Işte bu soru beni bu günki noktaya getirdi. 18 yaşından beri yollardayım hakka yürürken .şeriat, tarikat ,marifet ve hakikat kapılarına geldiğimde.sadece yaşarken onun arzında la makamına vardığımı anladım . Işte bu noktadan sonra. şu anda sizlere anlatmaya çalıştığım kevseri muhammediye zuhur etti. Karanlıkta olan bedenim bu son 4 yılda huzur buldu ve inanıp 40yıl öğrenmeye çalıştığım ilimler sadece hz muhammedin el emin isminin tecellisi olan bu ilme bir hazırlık dönemi imiş . Kendi hayatımda tabuları yıkarak rabbime yüzümü çevirip ve onun habibinin nefsinin nasıl düşündü ise onun nefsi ve aklından indirilen leri anlaya bilmek için bedenimi kul değil kül olması gerektine iman ettim. Cehennemi geçmeden cennete varılmaz.güzel hak dostları nereden zuhur edeceği bilinmezmiş gerçektende doğru bunu yaşıyorum. Inanç ve iman kişinin allah ile arasındadır. aeo [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Kavak yeli
Alt