Selamın aleyküm, ben bir sorunumu anlatmak istiyorum. 10 yıllık evliyim, 3 çocugum var. Kayınvalidem ve görümcemle sorunlar var. Görüşmüyoruz, görüşmeme sebebi benle alakalı değil. Benim kaynanam normalde çok beddua eder, her şeye kötü beddular eder. En son görümcem kocasından ayrılmıştı gittik elimizden geleni yapmaya çaıştık, ilgilendik. Görümcemin kocası da çocuğunu kaçırdı. Bunlarda karakola gitmişlerdi bize haber vermediler ama ben eşimi arayıp gidelim kötü günlerinde yanında olalım dedim, gittik ama suratımıza bakmadılar. Böyle karar verdik dediler eşime. Eşimde onlara siz haber vermediniz ben hep ilgilendim, işimi gücümü bırakıp geldim dedi, eşimde madem öyle ben ilgilendim sizde nankörlük yaptınız dedi. Daha da görüşmem, konuşmam dedi ama eşim çok ilgilendi. Eşim 12 de dükkan kapatıyor çok yoğun, yinede ilgilendi görümcemin kocasyla, ailesiyle çok konuştu yuvaları yıkılmasın diye. Görümcemlerde onlarla konuşma kov gitsin diyordu. Sonuçta kapımıza gelmişler kovmak olurmu bir de görümcemler kocam beni tehdit ediyor, ailemi ve beni diye ifade vermiş. Eşimde karakoldaydı polis eşime sormuş seni tehdit ettilermi diye, eşim beni tehdit edemedi demiş yani edemedi demiş. Görümcemde sen niye etmedi tehdit dedin diye düşman oldular resmen. Eşimde onlara beni tehdit edemedi dedim dedi onlara, bu yüzden küslük oldu. Ortada bizle alakalı bir şey yok ama bizi ortaya atıyolar, eşime abisi oluyor onlara çok karşı geldiler, eşimde kızdı onlara anneside hiç aramıyor, sadece bir sorun olunca arıyolar bu kadar. Birde benim olayla alakam yok bana cephe aldılar, kıskançlık dizboyu, bende bıktım artık herşeyini affettim bu zamana kadar daha önceleri bana iftira attı hemde namusla alakalı, oğlumu aldattın dedi eşime söyledim o zamanlar eşim sorunca inkar etti, yine affettim. Çok beddua eden bir insan, çok kırdı beni ben onlara çok iylik yaptım ama hep nankörlük kıskanlık var ayrımcılık yapıyor kızlarıyla aramda. Ne yaptıysam yaranamadım, iylikten anlamıyolar konuşmuyorım ben onlarla ama eşime ara sor diyorum ne yapayım bıktım artık.