Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kazanmak ve kaybetmek ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 30001" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Kazanan her zaman çözümün bir parçasıdır,</span></p><p><span style="color: black">Kaybeden her zaman problemin bir parçasıdır.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kazananın her zaman bir programı vardır,</span></p><p><span style="color: black">Kaybedenin her zaman bir özrü vardır.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kazanan “Bu isi senin için yaparım” der,</span></p><p><span style="color: black">Kaybeden “Benim isim değil ki” der.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kazanan her sorunda bir çözüm görür,</span></p><p><span style="color: black">Kaybeden her çözümde bir sorun görür.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kazanan “Uzak ama yolu biliyorum” der,</span></p><p><span style="color: black">Kaybeden “Yakın ama yolu bilmiyorum” der.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kazanan çakılların yanındaki çimeni görür,</span></p><p><span style="color: black">Kaybeden çimenin yanındaki çakılları görür.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kazanan “Zor olabilir ama mümkün” der,</span></p><p><span style="color: black">Kaybeden “Mümkün ama çok zor” der.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kazanan konuşmak yerine yapar,</span></p><p><span style="color: black">Kaybeden yapmak yerine konuşur.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kazanan ağlamak yerine çalışır,</span></p><p><span style="color: black">Kaybeden çalışmak yerine ağlar.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Kazanan beynini çalıştırır,</span></p><p><span style="color: black">Kaybeden çenesini …..</span> </p><p>cfbrvo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 30001, member: 1049"] [COLOR=black]Kazanan her zaman çözümün bir parçasıdır, Kaybeden her zaman problemin bir parçasıdır. Kazananın her zaman bir programı vardır, Kaybedenin her zaman bir özrü vardır. Kazanan “Bu isi senin için yaparım” der, Kaybeden “Benim isim değil ki” der. Kazanan her sorunda bir çözüm görür, Kaybeden her çözümde bir sorun görür. Kazanan “Uzak ama yolu biliyorum” der, Kaybeden “Yakın ama yolu bilmiyorum” der. Kazanan çakılların yanındaki çimeni görür, Kaybeden çimenin yanındaki çakılları görür. Kazanan “Zor olabilir ama mümkün” der, Kaybeden “Mümkün ama çok zor” der. Kazanan konuşmak yerine yapar, Kaybeden yapmak yerine konuşur. Kazanan ağlamak yerine çalışır, Kaybeden çalışmak yerine ağlar. Kazanan beynini çalıştırır, Kaybeden çenesini …..[/COLOR] cfbrvo [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kazanmak ve kaybetmek ...
Alt