Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendimden nefret ediyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kdrsvg" data-source="post: 100924" data-attributes="member: 11634"><p>Yeni üye oldum bu konuyu araştırıyorken rast geldim, bir arkadaş iğrençliklerini paylaşmış çok pişman olduğunu psikolojisinin bozulduğunu belirtmiş ve sizin verdiğiniz yanıtlar beni çok üzdü şahsen. Benim yaşım 17 sizler büyüğümsünüz ama arkadaşa olan yaklaşımınız ne kadar doğru? onu affedecek olan Allah değil mi? sizin ona yazdıklarınızdan sonra çocuk psikolojim bozuldu demiş, pişmanım demiş sizin yazdıklarınızla çocuk belki daha kötü oldu, belki imanınıda kaybetti. Nede pişman oluyor belki artık. Böyle bir duruma vesile olmak güzel bir şey mi ? Tam tersine belki daha büyük bir günah. Arkadaş sahtedir belki ama böyleleri olabilir. Allah Affederim Diyor Mu Demiyor Mu ? Rahmetim Gazabımı Geçmiştir Diyor Mu Demiyor Mu ? Tam Tersine Sizinde Onun İçin Üzülüp Dua Etmeniz Gerekmez Miydi? Neyse Gerçekten Çok Üzüldüm Ve Bunları Yazma Gereği Duydum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kdrsvg, post: 100924, member: 11634"] Yeni üye oldum bu konuyu araştırıyorken rast geldim, bir arkadaş iğrençliklerini paylaşmış çok pişman olduğunu psikolojisinin bozulduğunu belirtmiş ve sizin verdiğiniz yanıtlar beni çok üzdü şahsen. Benim yaşım 17 sizler büyüğümsünüz ama arkadaşa olan yaklaşımınız ne kadar doğru? onu affedecek olan Allah değil mi? sizin ona yazdıklarınızdan sonra çocuk psikolojim bozuldu demiş, pişmanım demiş sizin yazdıklarınızla çocuk belki daha kötü oldu, belki imanınıda kaybetti. Nede pişman oluyor belki artık. Böyle bir duruma vesile olmak güzel bir şey mi ? Tam tersine belki daha büyük bir günah. Arkadaş sahtedir belki ama böyleleri olabilir. Allah Affederim Diyor Mu Demiyor Mu ? Rahmetim Gazabımı Geçmiştir Diyor Mu Demiyor Mu ? Tam Tersine Sizinde Onun İçin Üzülüp Dua Etmeniz Gerekmez Miydi? Neyse Gerçekten Çok Üzüldüm Ve Bunları Yazma Gereği Duydum. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendimden nefret ediyorum
Alt