Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendimden nefret ediyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 52015" data-attributes="member: 3"><p>Vealeyna aleyküm selam kardeşim,</p><p>Güzel kardeşim, şikayetinizi okudum anladığıma göre eşinizi aldatma işi (zina yapmak) sizde bağımlılık yapmış, </p><p>üstelik hacıya ümreye,de gittiğiniz halde 6 aydabir tövbenizi bozabiliyorsanız kusura bakmayın benim size önereceğim tek birşey var, </p><p>gidin kendinizi evinizin bodrum katında duvara zincirle bağlayın eşinizede bana her öğün bir dilim ekmekle üç tane zeytin getir diye tembihleyin, </p><p>sebebini sorarsa ben bir değil birkaç kez hata yaptım onun için kendimi cezalandırıyorum dersiniz ama sakın ha hatanızın ne olduğunu eşinize söylemeyin çünkü kendiniz allah katında perişan olduğunuz gibi eşinizide çocuklarınızıda dünyada perişan etmeyin,</p><p>bu hatayı birkez yapmış olsaydınız gidin eşinizden özür dileyin af dileyin derdim ama kırdığınız ceviz bini aşmış ve üstelik hacı ümre görevinizide yerine getirdiniz ama tutamadınız,</p><p>artık sizin işiniz ALLAH'la ikinizin arasında bu nedenle maddi durumunuzda iyi olduğuna göre, </p><p>hac ve ümre,ye busefer eşinizle gidip hacınızı tazeleyin ve ço çok tövbe ederek sizi bağışlaması için allah'a yalvarın derim.</p><p><strong>benim bildiğim hacı değil zina yapmak terazıde dahi birşey tartmaz umarım nedemek istediğimi anladınız..</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Ve gönül sızım kardeşimiz ne yapcağınızı nasıl tövbe edeceğini size detaylı anlatmış </strong></p><p><strong>bunları dikatle okuyun.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><a href="https://www.islamiforumlar.net/konu/fuhus-fahise.24591/" target="_blank">Fuhuş, Fahişe</a></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 52015, member: 3"] Vealeyna aleyküm selam kardeşim, Güzel kardeşim, şikayetinizi okudum anladığıma göre eşinizi aldatma işi (zina yapmak) sizde bağımlılık yapmış, üstelik hacıya ümreye,de gittiğiniz halde 6 aydabir tövbenizi bozabiliyorsanız kusura bakmayın benim size önereceğim tek birşey var, gidin kendinizi evinizin bodrum katında duvara zincirle bağlayın eşinizede bana her öğün bir dilim ekmekle üç tane zeytin getir diye tembihleyin, sebebini sorarsa ben bir değil birkaç kez hata yaptım onun için kendimi cezalandırıyorum dersiniz ama sakın ha hatanızın ne olduğunu eşinize söylemeyin çünkü kendiniz allah katında perişan olduğunuz gibi eşinizide çocuklarınızıda dünyada perişan etmeyin, bu hatayı birkez yapmış olsaydınız gidin eşinizden özür dileyin af dileyin derdim ama kırdığınız ceviz bini aşmış ve üstelik hacı ümre görevinizide yerine getirdiniz ama tutamadınız, artık sizin işiniz ALLAH'la ikinizin arasında bu nedenle maddi durumunuzda iyi olduğuna göre, hac ve ümre,ye busefer eşinizle gidip hacınızı tazeleyin ve ço çok tövbe ederek sizi bağışlaması için allah'a yalvarın derim. [B]benim bildiğim hacı değil zina yapmak terazıde dahi birşey tartmaz umarım nedemek istediğimi anladınız.. Ve gönül sızım kardeşimiz ne yapcağınızı nasıl tövbe edeceğini size detaylı anlatmış bunları dikatle okuyun. [URL="https://www.islamiforumlar.net/konu/fuhus-fahise.24591/"]Fuhuş, Fahişe[/URL][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendimden nefret ediyorum
Alt