es-Selamu Aleyküm.
Bir kadınla bir erkeğin nikah dışı ilişkisinin yani sevgililiğin dinimizde yeri yoktur diyorum. Bunu söyledim fakat sen bu uyarıyı anlamamışsın :tüüh:,
Sevgilisinden ayrılanlar sevgilime geri kavuşmak için nasıl dua etmeliyim diye İslam adı altında soru soruyorlar

.
Herkesi kendisi için birer lütuf sanan, dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden bazı bayan kardeşler var. Ben falanla evlenmem, filancayı beğenmedim; o tipsiz, bu işsiz, şu dişsiz diye acaip hallere giriyorlar, haksız yere kibre kapılıp gidiyorlar. Zinaya düşeceğine git tipsize yahu!
Bazıları da milletin erkekleriyle yatıp kalkıyor, annesine babasına ben bu yaşlarda evlenmeyi düşünmüyorum diyor. Bu yaşlarda her naneyi yiyorsun onunla bari evlen helal olarak yap. Sevgilisiyle ilişkisinin evlilikten farkı kalmamış ama evlenmeyi düşünmüyormuş
Bayanlar neden mi evlenemiyorsunuz?
Günümüzde maalesef evliliğin kriteri: kariyer ve tip olmuş. Adam doktorsa, uzun boylu ve yakışıklıysa her kız vize veriyor gel iste diye... Onu bırak doktorsa ve kısa boyluysa nazlanırlar adam peşine düşmezse belki dönüp yüzüne bakmazlar. Böyle yapan bayanlara Eee sen nesin diye sorunca öğretmenim derse, şükret! Yani kendi öğretmen olmuş, mükemmel!!! elin adamı doktor olmuş, zavallı hhım Ev hanımı bayanlar dahi işe ve kariyere göre adam seçiyor. Hele ki ekmeğini taştan çıkaran orta halli adam çıkarsa karşısına, burun kıvırıyorlar. Git başımdan sapık oluyor dfgtn İlla ki memur olacak
Sonra da ben evlenemiyorum gibi evhamlara kapılıyorlar. Sen evlenemiyor değilsin: evlenmek istemiyorsun :imkansiz:. la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim