Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendimi mi kayıp ettim, imtihanımı mi işin içinden çıkamıyorum:(
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 101290" data-attributes="member: 6530"><p>Aleyküm esselam güzel kardeşim,</p><p></p><p>Bu mübarek günün feyzi üzerimize olsun inşallah..</p><p></p><p>Okudum yazdıklarını, senin adına üzüldüm; <strong>çok yıpranmışsın arada yazdıklarının içindeki ilgisizlik kısımları benim eşimde de vardı ama <span style="color: Red">her zaman duygularımla hareket etseydim, halen kaybeden taraf olacaktım!</span></strong></p><p></p><p><strong>Sen ne kadar güçlü bir insansın bunun farkına var!</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Bunca sıkıntıyı, değersizliği, yalnızlık - eksiklik psikolojisini her insan kaldıramaz! kendi gücünün, takatinin farkına var her şeyden önce!</strong></p><p>Sen yıllarca aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşadığın insanla beraberken bile bu kadar zorlukla baş etmiş insansın, <strong><span style="color: red">şimdiki durumun öncekinden daha kolay bence, bunu mu atlatamıycaksın?!</span></strong></p><p>Bana düşmez ama içimde tutamam ben yanlış gördüğüm bir seyi illa ki belirtirim!</p><p><strong>Sana internette biriyle yazıştığın zaman, "Artık hesabımı kapatacağım" dediğinde,</strong></p><p><strong>" kim görüyor, kim duyuyor kocan gibi aldatmiyorsun ya, en azından mutlu oluyorsun bak" diyerek teselli veren arkadaşınla halen daha görüşüyor musun???</strong></p><p><strong>Belki senin uğradığın haksızlığa karşı kadınsı bir tepkiyle söylemiştir bunu arkadaşın ama, doğru muydu? HAYIR!</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: red">Vicdanın sana zaten söylemiş yanlış olduğunu ben senın yerinde olsam o arkadaşımla iletişimimi komple bitiririm.</span></strong></p><p><strong><span style="color: red">Görünen o ki, senin psikolojin onun konuşmalarından çok etkileniyor sen de duygusal bir travmanın içinde olduğun için sağlıklı düşünemiyorsun; arkadaşının her konuda her dediği sana mantıklı geliyor belki de, bir de bu yönden düşün!</span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: Purple">Bir şey yapmadan yanlış olduğunu sezdin mi; Vicdanına kulak ver! insanın en iyi niyetli arkadaşı, VİCDANIDIR!</span></strong></p><p></p><p>Sen; aciz, yalnız, bir şeyleri yapmaya zorunda olan bir insan değilsin! tamam ben de bir anneyim çocuğunu düşünüyor insan ama bir de şöyle düşün, içinde sevgi saygı olmayan sürekli tartışma, huzursuzluk olan evdeki çocuğun psikolojisi nasıl olur, hangi psikolojiyle büyür??</p><p>İlerideki durumu nasıl olur, kendisine bu durumun ne gibi bir zararı olur? bence bunları düşün!</p><p></p><p>Eski eşine gelince ;</p><p><strong>Daha halen içki içiyor, başka kadınlarla görüşmeye devam ediyor diyosun bir de benimle tekrardan bir araya gelmek istiyor diyosun!</strong></p><p><strong><span style="color: purple">Eğer bu adamdan kopamıyorsan çocugunun kendi babasıyla büyümesini istiyorsan ilk olarak eşine NET tavrını koyacaksın!</span></strong></p><p></p><p>Diyeceksin ki;</p><p>Tamam konusalım, ilk önce bu içki illetinden kurtulacak; tedavi olacaksın tamamen hayatından çıkaracaksın, başka kadınları bırak; yanından dişi sinek bile geçmeyecek !!</p><p><strong>Sen bunların bana garantisini ver, ben de ona göre bir adım atarım ama önce sen bana kendini inandıracaksın %100 emin olmam lazım tüm olumsuzluklardan sıyrıldığına diyeceksin!</strong></p><p>Gerekirse onu psikologun yanına götüreceksin bence onda da var çoooook eksiklik! belki daha önceden bir sevgi eksikliği onda da var! belki de çocukluktan gelme bir eksikliği vardır!</p><p></p><p>Benim aklıma gelenler bu kadar kardeşim,</p><p><strong>Durumuna gerçekten üzüldüm sana son olarak tavsiyem,</strong></p><p><strong><span style="color: purple">Bunca zaman hep duygularınla, iyi niyetinle yaklaşmışsın herkese, her olaya, duygularını devre dışı bırak bi müddet ve aklını kullan, o zaman zaten çözüm senin karşına ayan beyan çıkacak !</span></strong></p><p></p><p>Allah hakkında her şeyin hayırlısını versin,</p><p>Allaha emanet ol..........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 101290, member: 6530"] Aleyküm esselam güzel kardeşim, Bu mübarek günün feyzi üzerimize olsun inşallah.. Okudum yazdıklarını, senin adına üzüldüm; [B]çok yıpranmışsın arada yazdıklarının içindeki ilgisizlik kısımları benim eşimde de vardı ama [COLOR="Red"]her zaman duygularımla hareket etseydim, halen kaybeden taraf olacaktım![/COLOR][/B] [B]Sen ne kadar güçlü bir insansın bunun farkına var! Bunca sıkıntıyı, değersizliği, yalnızlık - eksiklik psikolojisini her insan kaldıramaz! kendi gücünün, takatinin farkına var her şeyden önce![/B] Sen yıllarca aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşadığın insanla beraberken bile bu kadar zorlukla baş etmiş insansın, [B][COLOR="red"]şimdiki durumun öncekinden daha kolay bence, bunu mu atlatamıycaksın?![/COLOR][/B] Bana düşmez ama içimde tutamam ben yanlış gördüğüm bir seyi illa ki belirtirim! [B]Sana internette biriyle yazıştığın zaman, "Artık hesabımı kapatacağım" dediğinde, " kim görüyor, kim duyuyor kocan gibi aldatmiyorsun ya, en azından mutlu oluyorsun bak" diyerek teselli veren arkadaşınla halen daha görüşüyor musun??? Belki senin uğradığın haksızlığa karşı kadınsı bir tepkiyle söylemiştir bunu arkadaşın ama, doğru muydu? HAYIR! [/B] [B][COLOR="red"]Vicdanın sana zaten söylemiş yanlış olduğunu ben senın yerinde olsam o arkadaşımla iletişimimi komple bitiririm. Görünen o ki, senin psikolojin onun konuşmalarından çok etkileniyor sen de duygusal bir travmanın içinde olduğun için sağlıklı düşünemiyorsun; arkadaşının her konuda her dediği sana mantıklı geliyor belki de, bir de bu yönden düşün![/COLOR][/B] [B][COLOR="Purple"]Bir şey yapmadan yanlış olduğunu sezdin mi; Vicdanına kulak ver! insanın en iyi niyetli arkadaşı, VİCDANIDIR![/COLOR][/B] Sen; aciz, yalnız, bir şeyleri yapmaya zorunda olan bir insan değilsin! tamam ben de bir anneyim çocuğunu düşünüyor insan ama bir de şöyle düşün, içinde sevgi saygı olmayan sürekli tartışma, huzursuzluk olan evdeki çocuğun psikolojisi nasıl olur, hangi psikolojiyle büyür?? İlerideki durumu nasıl olur, kendisine bu durumun ne gibi bir zararı olur? bence bunları düşün! Eski eşine gelince ; [B]Daha halen içki içiyor, başka kadınlarla görüşmeye devam ediyor diyosun bir de benimle tekrardan bir araya gelmek istiyor diyosun! [COLOR="purple"]Eğer bu adamdan kopamıyorsan çocugunun kendi babasıyla büyümesini istiyorsan ilk olarak eşine NET tavrını koyacaksın![/COLOR][/B] Diyeceksin ki; Tamam konusalım, ilk önce bu içki illetinden kurtulacak; tedavi olacaksın tamamen hayatından çıkaracaksın, başka kadınları bırak; yanından dişi sinek bile geçmeyecek !! [B]Sen bunların bana garantisini ver, ben de ona göre bir adım atarım ama önce sen bana kendini inandıracaksın %100 emin olmam lazım tüm olumsuzluklardan sıyrıldığına diyeceksin![/B] Gerekirse onu psikologun yanına götüreceksin bence onda da var çoooook eksiklik! belki daha önceden bir sevgi eksikliği onda da var! belki de çocukluktan gelme bir eksikliği vardır! Benim aklıma gelenler bu kadar kardeşim, [B]Durumuna gerçekten üzüldüm sana son olarak tavsiyem, [COLOR="purple"]Bunca zaman hep duygularınla, iyi niyetinle yaklaşmışsın herkese, her olaya, duygularını devre dışı bırak bi müddet ve aklını kullan, o zaman zaten çözüm senin karşına ayan beyan çıkacak ![/COLOR][/B] Allah hakkında her şeyin hayırlısını versin, Allaha emanet ol.......... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendimi mi kayıp ettim, imtihanımı mi işin içinden çıkamıyorum:(
Alt