Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendimi mi kayıp ettim, imtihanımı mi işin içinden çıkamıyorum:(
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yolcu29" data-source="post: 101293" data-attributes="member: 11876"><p>Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine senden razı olsun Ab-ı Hayat ablacım cevap yazdığın için, uzunca yazımı okuyup zahmet verdiğim için hakkını helal et, nolur.</p><p>Bir kadın olarak duygusal ve psikolojik manada çok travmalar yaşadım, şuan ki durumum hamd olsun okadar iyiki, şuan bana zor gelen sadece alışkanlıklarımi özlemem. Ama çok şükürler olsun ki evimde olduğum zamanda çokça daha iyiyim, daha da iyi olacağım Biiznillah.</p><p>Sorduğun üzere o arkadaşımla ilişiğimi kestim, görüşmüyorum. Nefsime hoş gelen cümleler kuruyordu çünkü ve nefsani yaşıyordu oda, Rabbim onu da doğru yola iletsin inşallah.</p><p> Ne kadar da güzel söylemişsin insanın en güzel arkadaşı vicdanıdır diye, hakikaten öyle. Benim çocukluğum kimseden değer ve sevgi görmeden büyüyerek geçti, belki bu yüzden çok beklentim vardı birlikte yaşam kuracağım insandan,çok hayallerim çok sunacaklarim vardi bu yüzden katlandım, savaştım, iyide kötü de olsa benim erim ilk onda gözümü açtım sonuçta diye düşündüm hep ama, görüyorum ki o kimseyi sevemez.</p><p>Çocukluğundan bencil yaşamaya alıştırilmis çünkü babasıda aynı zorlukları ziyadesiyle yaşatmış annesine, ailecek normal geliyor onlara nefret ettim artık " erkektir, yapar arada olur " cümlelerinden." Sanki erkeğin namusu yokmuş gibi.</p><p>Benim beynimi yakan tek soru evladim.Evet ben tabiki isterim yavrum, kuzum, minik papatyam anacığı ve babacığı ile büyüsün, lakin bu adam normal değil kanımca, bir insanın temizi helali olacağına yönelmek varken nasıl olurda pise harama kayar, hadi niyetin kötü hangi akla hizmet barışmak istiyorum ne olur yardım edin diye benim ailemden yardım istiyorsun, nasil bir sasmaktir bu, saygisizliktir, rahatliktir, keşke benimle ilgili bir problem olsada çözmeye cabalasam uğraşsam yavrum adına, ama bana tutacak ne bir dal nede bir umut vermiyor ki. Yine de busra rağmen yavrum için demelimiyim, benimde imtihanım gerçekten bu deyip başımı eğip sabretmeye devam mı etmeliyim? Bence de etmemeliyim çünkü bende hicbirsey kalmamış, zerrecik bile. 10 yıl bir fiil savaştım onu kazanabilmek için, sonuç baya bi eksi sıfır, o yüzden ne akla ne mantığa hicbirseye uyduramiyoruz bu adamı,yavrucuğumun haline üzülmekle kalıyoruz ailece. Olan yavruma oldu, ben ona üzülüyorum, belki gerçekten aile oluruz belki bir küçücük boncuk bakış bizi toparlar dedim ama, olmayınca olmuyor. Duygusal yanım, ah benim içimdeki çocuğum, onuda artık yanliz başına bıraktım ablacım, yazdığın gibi ne geldiyse başıma dygusal, insani yanimin agir basmasindan insanlık hali olur, hatadır olur, ben seviyorum yetmez mi, yuvayı ne olursa olsun disi kuş toplar dediğim için tepeme çıkardım karşımdakinin bütün hatalarını, </p><p>Rabbim yavruma hayır kapılarını sonuna kadar Acar inşallah, evli olan mümin ve mümine kardeşlerimin de evlerini yuvalarını sıkıntı da olanları felaha çıkarsın inşallah. Vardır elbet bunlarda da bir hayır deyip en Güzele tevekkül ediyorum, en Güzelle kalan boşluklarımi kapatmaya çalışıyorum, ne kadar mahcup olup utansamda. Sende Allaha emanet olasın ablacım inşallah, Rabbim sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallah, aciz hakir fakir nacizane dualarimdasin inşallah, tekrardan çokça teşekkür ederim, selametle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yolcu29, post: 101293, member: 11876"] Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine senden razı olsun Ab-ı Hayat ablacım cevap yazdığın için, uzunca yazımı okuyup zahmet verdiğim için hakkını helal et, nolur. Bir kadın olarak duygusal ve psikolojik manada çok travmalar yaşadım, şuan ki durumum hamd olsun okadar iyiki, şuan bana zor gelen sadece alışkanlıklarımi özlemem. Ama çok şükürler olsun ki evimde olduğum zamanda çokça daha iyiyim, daha da iyi olacağım Biiznillah. Sorduğun üzere o arkadaşımla ilişiğimi kestim, görüşmüyorum. Nefsime hoş gelen cümleler kuruyordu çünkü ve nefsani yaşıyordu oda, Rabbim onu da doğru yola iletsin inşallah. Ne kadar da güzel söylemişsin insanın en güzel arkadaşı vicdanıdır diye, hakikaten öyle. Benim çocukluğum kimseden değer ve sevgi görmeden büyüyerek geçti, belki bu yüzden çok beklentim vardı birlikte yaşam kuracağım insandan,çok hayallerim çok sunacaklarim vardi bu yüzden katlandım, savaştım, iyide kötü de olsa benim erim ilk onda gözümü açtım sonuçta diye düşündüm hep ama, görüyorum ki o kimseyi sevemez. Çocukluğundan bencil yaşamaya alıştırilmis çünkü babasıda aynı zorlukları ziyadesiyle yaşatmış annesine, ailecek normal geliyor onlara nefret ettim artık " erkektir, yapar arada olur " cümlelerinden." Sanki erkeğin namusu yokmuş gibi. Benim beynimi yakan tek soru evladim.Evet ben tabiki isterim yavrum, kuzum, minik papatyam anacığı ve babacığı ile büyüsün, lakin bu adam normal değil kanımca, bir insanın temizi helali olacağına yönelmek varken nasıl olurda pise harama kayar, hadi niyetin kötü hangi akla hizmet barışmak istiyorum ne olur yardım edin diye benim ailemden yardım istiyorsun, nasil bir sasmaktir bu, saygisizliktir, rahatliktir, keşke benimle ilgili bir problem olsada çözmeye cabalasam uğraşsam yavrum adına, ama bana tutacak ne bir dal nede bir umut vermiyor ki. Yine de busra rağmen yavrum için demelimiyim, benimde imtihanım gerçekten bu deyip başımı eğip sabretmeye devam mı etmeliyim? Bence de etmemeliyim çünkü bende hicbirsey kalmamış, zerrecik bile. 10 yıl bir fiil savaştım onu kazanabilmek için, sonuç baya bi eksi sıfır, o yüzden ne akla ne mantığa hicbirseye uyduramiyoruz bu adamı,yavrucuğumun haline üzülmekle kalıyoruz ailece. Olan yavruma oldu, ben ona üzülüyorum, belki gerçekten aile oluruz belki bir küçücük boncuk bakış bizi toparlar dedim ama, olmayınca olmuyor. Duygusal yanım, ah benim içimdeki çocuğum, onuda artık yanliz başına bıraktım ablacım, yazdığın gibi ne geldiyse başıma dygusal, insani yanimin agir basmasindan insanlık hali olur, hatadır olur, ben seviyorum yetmez mi, yuvayı ne olursa olsun disi kuş toplar dediğim için tepeme çıkardım karşımdakinin bütün hatalarını, Rabbim yavruma hayır kapılarını sonuna kadar Acar inşallah, evli olan mümin ve mümine kardeşlerimin de evlerini yuvalarını sıkıntı da olanları felaha çıkarsın inşallah. Vardır elbet bunlarda da bir hayır deyip en Güzele tevekkül ediyorum, en Güzelle kalan boşluklarımi kapatmaya çalışıyorum, ne kadar mahcup olup utansamda. Sende Allaha emanet olasın ablacım inşallah, Rabbim sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallah, aciz hakir fakir nacizane dualarimdasin inşallah, tekrardan çokça teşekkür ederim, selametle. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendimi mi kayıp ettim, imtihanımı mi işin içinden çıkamıyorum:(
Alt