• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Kendimi ruhsuz hissediyorum

zozanözer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum sevgili din kardeşim rüyamda kendimi ruhsuz hissediyordum hayalet gibi evin merdiveninden inince mont tarzı eldiveni ile yapışık bir üst giyiyordum onu giyince birden canlanıyordum kendimi evin odasında koşarken görüyordum küçük beyaz bir kedinin beni kovaladığını görüyordum. anneme sarılıyordum ablam kediyi tam tutarken su şişesine dönüşüyordu kedi.duaa.. kendimi birden banyoda görüyordum küçük bir sabunu elime alıyordum yerine koyduktan sonra büyük bir sabun beliriyordu o esnada besmele çekiyordum benden büyük ablam ortaya çıkıyordu tövbe estağfurullah ablam niye besmele getiriyorsun Allah kim ki o şeytanın ta kendisi diyordu.rüyanın etkisinden kalkınca içimden sanki bir ruh çıktı. ŞİMDİDEN TŞK EDİYORUM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..Hayirli aksamlar
Ruyanizi Hayra yoralim..Hayırdır inşallah diyelim..Hayat ruya gibidir hep hayra yormak gerekli...
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır.
kardesim son gunlerde ruhsal ve duygusal ezikligi icinde kendinizi yorgun ve sevgisiz, ilgisiz hic kimse tarafindan fark edilmediginizi hissediyorsaniz
bu tur negatig duygular ruyaniza yansimis olabilir...
hiçbir şey Sevgisiz ruhsuz degildir...sadece bazen yasadiklarimiz hayal KIRIKLIKLARIMIZ kendimizi oyle hissederiz.
Aile ve Arkadas cevrenize dikkat edin kardesim..
bu gunlerde melankolik bir yapiya sahip oldugunuza da delaletir..
Herseyi KAFANIZA TAKMAYIN...

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
banyo tuvaletle ayni yerde ise sesli olarak besmele çekmek mekruhtur...bunu da unutmayin..

Ruyasinda kediyi gormek kadin veya erkek ile yorumu farklidir...
Kadinlar icin hisli Sezgi hissederek fark etmek sevda,murad ile ilgilidir...
muradiniz icin mucadele vermeye hazirsaniz Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..sabrin Sonu Selamettir kardesim..
Selamet Ile Hayra kalin..

Üst Alt