• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

kendimi yaralı bir asker olarak gördüm

ırmak

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a ben bugün rüyamda kendimi yaralı bir asker olarak gördüm bir olay olmuştu bir erkek asker arkadaşım ve ben yaralanmıştık ve bizi hastaneye getirmişlerdi ben sağ kolumdan yaralanmıştım ve kolum sarılı bir halde duruyordu sonra benim durumumun iyiye gittiği için beni hastaneden taburcu edeceklerini söylediler ben diğer yaralı asker arkadaşımın yanına gittim onun durumu benden biraz daha ağırdı ama konuşabiliyor ve kalkabiliyordu oda kolundan yaralanmış ve sarılıydı ona hastaneden çıkacağımı söyledim asker arkadaşım bana ben daha buradayım daha buradayım dedi bende dedim ki fakat 1,2 gün sonra göreve başlayacağım sende çıkar başlarsın üzülme dedim biz konuşurken önümüzden hemşire geçti önünde tekerlekli masa vardı onu sürükleyerek götürüyordu sonrada ben asker arkadaşımın yanından gittim ben neden kendimi erkek asker olarak gördüm anlamıyorum rüyamı yorumlarmısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada asker görmek zorluklara rağmen başarılı olmak, elindeki işi başarıyla zamanında tamamlamak gerektiği anlamını taşır.
kendini yaralı bir asker olarak görmek;yapilmasi gerekli bir isi en guzel sekilde Onurunuz ile ama yara alarak, ACI cekerek, zor da olsa onur gurur,şeref ve haysiyetiniz ile tamamladiginiza delaletir..
Hayirli gunler...

Üst Alt