Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendimizle yüzleşmekten korkmak nedendir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 98159" data-attributes="member: 6530"><p>Aleyküm selam ablacım ne güzel açıklamışsın!</p><p></p><p><strong><span style="color: Red">siz onunla yüzleşip düzeltmedikçe sizinle yeni mekanlara yeni hayatlara, sizin gelecek günlerinize imza atmaya devam edecektir ve her seferinde canınızı tekrar tekrar yakacak iyisi mi yüzleşip anlayıp dinleyip düzeltmektir.</span></strong></p><p>Aynen bu sözlere yürekten katılıp, hak veriyorum sana, insan geriye dönüp bakınca yaptığı hatalara "işte" diyor başkası için, bu kişide aynı süzgeçten aynı hatalardan geçiyor diye..</p><p></p><p>Ama herkesin düşüncesi ve yapısı farklı olduğu için bazı kişiler olaya bizim gibi dinen, vicdanen yaklaşamıyor! tamamen nefsi olarak, sırf kendi rahatı için düşünüp, yaklaşınca tabi doğal olarak vicdani düşünenlerin vicdanları rahat etmiyor!</p><p></p><p>İnsanlara yanlışını bir, iki defa uyararak gösteririm baktım bildiğini okuyor ben de onu artık duymam! ne olur ablacım ondan sonra? senden aldığı o samimiyetin yerini resmiyetlik aldı mı anca o zaman kafasına <strong>dank</strong> ediyor!</p><p>Bazıları bu dilden anlıyor maalesef!</p><p></p><p>İyilikten anlamıyorsa çekeceksin elini ayağını o insandan, tamam kötülükte yapmayıcaksın! sadece mesafeli olacaksın o kadar!</p><p></p><p>Selam ve dua ile Allah yar ve yardımcın olsun, tepkilerini değiştir rahat edersin ablacım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 98159, member: 6530"] Aleyküm selam ablacım ne güzel açıklamışsın! [B][COLOR="Red"]siz onunla yüzleşip düzeltmedikçe sizinle yeni mekanlara yeni hayatlara, sizin gelecek günlerinize imza atmaya devam edecektir ve her seferinde canınızı tekrar tekrar yakacak iyisi mi yüzleşip anlayıp dinleyip düzeltmektir.[/COLOR][/B] Aynen bu sözlere yürekten katılıp, hak veriyorum sana, insan geriye dönüp bakınca yaptığı hatalara "işte" diyor başkası için, bu kişide aynı süzgeçten aynı hatalardan geçiyor diye.. Ama herkesin düşüncesi ve yapısı farklı olduğu için bazı kişiler olaya bizim gibi dinen, vicdanen yaklaşamıyor! tamamen nefsi olarak, sırf kendi rahatı için düşünüp, yaklaşınca tabi doğal olarak vicdani düşünenlerin vicdanları rahat etmiyor! İnsanlara yanlışını bir, iki defa uyararak gösteririm baktım bildiğini okuyor ben de onu artık duymam! ne olur ablacım ondan sonra? senden aldığı o samimiyetin yerini resmiyetlik aldı mı anca o zaman kafasına [B]dank[/B] ediyor! Bazıları bu dilden anlıyor maalesef! İyilikten anlamıyorsa çekeceksin elini ayağını o insandan, tamam kötülükte yapmayıcaksın! sadece mesafeli olacaksın o kadar! Selam ve dua ile Allah yar ve yardımcın olsun, tepkilerini değiştir rahat edersin ablacım.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kendimizle yüzleşmekten korkmak nedendir?
Alt