Keşke Anneler ,Babalar günü hiç kutlanmasa

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
krmzgonca.jpg

Keşke Anneler ,Babalar günü hiç kutlanmasa anneler gününün benim gibi annesiz, babasiz yetimlerimi bu kadar acı vereceğini tahmin etmiyordum..
Annesi olmayan çocukları, çocukları olmayan anneleri ,Anneler gününde acıtığımızı FARKINDAMIYIZ...
Anneler gününde çocuklarım bana gelmedi,gelemedi ! ben çocuklarıma gittim
...hy..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm la tahzen kardeşim (üzülme) her yerimiz bi'dat dolu kimsenin kimseyi incitip incitmediğini düşünecek incelikler kalmadı. O değerler ecdadımızla kayboldu malesef batıca yaşama merakımızla değerlerimiz, kültürümüz, yaşama seviyemiz çöktü. Ahir zaman alametleri kol geziyor her yerde, yurdumuza, bölgemize, sokağımıza, evimize, ruhlarımıza ince ince işlendi tüm zararlar, zararlılar biz hala farkında değiliz çoğunun. Canımız yanınca bile boş verip devam ediyoruz. Bu niye böyle diye düşünüp çare aramıyoruz. Ayeti kerimede de diyor ki rabbim, '' âl-i imrân sûresi (191) Onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken Allah'ı anarlar. Göklerin ve yerin yaratılışı üzerine düşünürler. "rabbimiz! Bunu boş yere yaratmadın, seni eksiklerden uzak tutarız. Bizi ateş azbından koru." derler ve bunun gibi nice ayetle yaşama kolaylığımız kitabımızla, efendimizle bize iletilmiş. Oysa başıboş bırakıldığımıza inandırılarak yaşamaya esir ediliyoruz. Allah cc ayetine muhalefet edercesine :((müslüman olarak başıboş olmadığımızı kulluğa geldiğimizi bunun kanun ve esaslarının kitap ve sünnette olduğunu yaşayarak yaşatarak bu esaretten kurtulabiliriz inşallah... Allaha emanet olun selamün aleyküm verahmetüllahi ve berkatüh.

Üst Alt