Kimin İçi Yanıyor?

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Tebrikler Tebrikler...brrvo

Fakat aramızda kalsın...Elifgül, haftaya hiç şansı yok...ezer geçerim diyor...Zaten kupanın tek sahibiyim diyor...sırıtık.:,:bilmemm:.
Başkanım lütfen kardeşimle beni birbirimize düşürümeyin malesef birbirimize düşmeyeceğiz boşuna uğraşmayınsırıtık.:,

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Ya Elif kardesimizi gercekten cook seviyor ve Takdir ediyorum Azimli insanmis Tipki bana benziyor.. Yoksa Biz Beni adem den ikizmiyiz?sırıtık.:,
Allah razı olsun gönül kardeşim bende seni çok seviyor.baksana ikizmişiz beni adem den Allahım sana şükürler olsun ikiz kardeşimi buldumsırıtık.:,gerçekten şaka bir yan kardeşim huylarımız birbirine çok benziyor ve yüzden bile benziyoruz birbirimize sen beni nereden gördün diyeceksin şimdi üye resminden:tamam:.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Ahh efsanelesmis kardesimiz de 3. olmus Onu da tebrik ediyorum..
iyiki Elif kardesim ile aramizda kalmadi ezilebilirdi garbim...dayi;.:agla..:,sırıtık.:,

Çok güldüm Allah iyliğini versin kardeşimdfgtndfgtn

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
kupa madalya farkli seyler mi bilmiyordum?
hangisi daha cook para yapar ki?dfgtnsırıtık.:,
Kupa ayrı madalya ayrı kupa daha çok para yapıyor ya gönül sızım gördünmü madalyayı sana boşuna vermedim kupayı almam için madalyayı sana onun için verdim eh hayırlı olsun::komik..sırıtık.:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Madalyamı verdim kardeşim fakat kırmızı rengimi veremem rengimi daha yeni aldı azcık tadını çıkarayım:D

Yook yook kardesim beni yanlis anladin ben Gulpenbem den cook memnunum..
Madalyanin kirmiziligindan bahsetmistim..
Zaten o kadar cook madalyam oldu ki bunlarin vebali ve goz HAKKIN dan korktugum icin bu hafta talip degilim..sırıtık.:,
Bu Tadi baskalari da tadabilsin diye bir sureligine Altin madalyami alip tatile cikacagim ins.

Neden bu hafta illa altin madalya almak istedigimi biliyormusun?
cunku Madalyalarim altin ile basladi altin ile kapatmak istemistim.. bak dikkat et.. bas ve son aynidir...:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah razı olsun gönül kardeşim bende seni çok seviyor.baksana ikizmişiz beni adem den Allahım sana şükürler olsun ikiz kardeşimi buldumsırıtık.:,gerçekten şaka bir yan kardeşim huylarımız birbirine çok benziyor ve yüzden bile benziyoruz birbirimize sen beni nereden gördün diyeceksin şimdi üye resminden:tamam:.

aynen..birbirimize cook benziyoruz..sima olarak da mi benziyoruz desene O zaman Sen de Guzel Beni adem-in KIZI sin ayni benim gibi...dfr5..vvcc..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Aman öyle olsun yanlış anlamış olayım sen kırmızıyı da çok seviyorum deyince her alde dedim rengimide istiyorsun.:D
gerçekten pembe sana çok yakışmış doğru söylüyorum bende bu pembe yi çok seviyorum tatile nereye gidiyorsun:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
evet Ilk aldigim altin ve son aldigim altin kupa ile bitirmeye calistim...
bundaki Mana ve hikmet nedir biliyormusun?
Ben Sevgi ile basladigim her seyi her iliskiyi, dostlugu basladigim gibi Sevgi ile bitirmeye dikkat ederim..
Hamd Olsun Rabbime Severek basladigim ve bu gunlerde de Sevgi ile nokta koydugum bir Gonul muhabbettim oldu..
Insan Severek ayrilabilir mi? evet ayrilabilir Iste O sevgi hep yurekte yasayacaktir ins.
Seviyorsan niye ayriliyorsun diyeceksin..
Dargin ayrilmiyalim diye Sevgi ile ayrildim...Cunku Oyle olmasi gerekli idi...

Tatille Nereye mi gidecegim?aslinda tatil degil.. Avrupa da Kanser olan ablama biraz duygusal ve bedenen yardimci olabilmek icin onun yanina gitmeyi dusunuyorum ins. HAYIRLISI....

Üst Alt