• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Kız çocuğunun ağlaması

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a ablacığım hayırlı kandiller...

Cuma gecesi babannem rüyasında bir kız çocuğu ağladığını görmüş sonra onun evine yabancı kapalı kadınlar gelip hiç bir şey söylemeden oturup gidiyorlarmış.. babannem de daha sonra yine bir komşusunu görmüş kadın ona sormuş kim bunlar diye babannem de demiş bilmiyorum oda demiş kız bakmaya geldiler bana söylediler babannemde demiş ki madem bakmaya geldiler neden birşey söylemediler kadın da demiş hemen istemek olmaz bir daha ki sefere istiycekler demiş... ben babannemi çok seviyorum ablacığım benim sevdiğimle ayrı olduğumu biliyorsunuz ona gecen hafta biraz içimdekileri anlatmıştım tüm detaylarıyla herşeyiyle oda o gece böyle bir rüya görmüş bana anlattı babannemın hoşuna gitmiş bu rüya bende sizinle paylaşmak istedim :tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim
Sizinde Kandiliniz Mubarek olsun..
evet babaanneniz Saliha bir insan...Allahu alem..

rüyasında bir kız çocuğu ağladığını görmüş ;
O ağlayan cocugun SEN oldugunu biliyorsun degil mi?
aslinda Her kadınin içinde sakladigi gizli bir küçük bir kız çocuğu vardir...
O küçük kız çocuğu hep Sevilmek korunmak sahiplenmek sadece ozel birine ait olmak ister..
Ve o küçük kız çocuğu en çok da zayıf anlarımızda ortaya çıkar dikilir ya karşımıza…
Özellikle Sevgi Merhamet şefkat aradığımızda korunma ihtiyacı duyduğumuzda kaçmak saklanmak istediğimizde iyi şeyler duymayı özlediğimizde canımız acıdığında... Hani o en neşeli görünmeye çalışıp aslında en hüzünlü olduğumuzda birinin dizine yatıp da saçlarımızı okşatmak için bir servet vermeye hazır olduğumuzda…
O küçük kız çocuğu çıkar saklandığı yerden yaşamak için beslenmesi gerekir… Duygularla beslenir içimizdeki küçük kız çocuğu sevilmeyi en çok o ister. Sonrası da cocukca saf,suphesiz koşulsuz teslimiyet ve aglamaktir zaten..

Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyanızda gördüğünü ağlayan çocuk aslında sizi temsil etmektedir ve rüyanız gerçek yaşamınızın bazı şartlar ya da olaylardan cok bunaldiginizi simgeler...

Allah cc. HAKKINIZ da en HAYIRLISINI nasip etsin ins...
Payımıza Sükût Düştüğünden Beridir Kalbimizin Sesini Daha Bir Güzel Duyar Olduk...
Hayirli Kandiler..

bugun okudugum en guzel Cumle bu idi.. Sen Yazmissin...

"üzüldüm sizin adınıza herşey imtihan benımde buna benzer bir sıkıntım var insan bazen elinde olmadan ümitsizliğe kapılabiliyor ama herşeyi Allah bilir ne ümitli olun ne ümitsiz bence Allaha sığının hakkınızda hayırlı olması için dua edin ben öyle yapıyorum.. Rabbim inşAllah dualarımıza cevap verir hakkımızda hayırlı eyler... Umarım bu zor durumdan bir an önce hayırlısı ile kurtulursunuz.. "

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim.. ama ne olucak bu kız çocuğunun hali ablacığım gerçekten sizinde dediğiniz gibi tam beni temsil ediyor bu rüya haklısınız :(

Üst Alt