Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Komşu komşu huu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 44734" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">benim kucuk bir itirafim olacak..</span></p><p><span style="color: black">bugunku komsuluk ve dostluklarin neden cabuk bozuldugunu hic dusundunuz mu?</span></p><p><span style="color: black">ben gecen hafta bunu yasiyarak ogrendim ve cook da uzuldum...</span></p><p><span style="color: black">Dostluk, komsuluk, ve sevgiyinin degerini bilmeyip haddimizi asip karsimizdakinin iyiligi ile aptal olmasini karisririrsak ve iyiligi kendi nefsimiz icin kullanirsak malesef dostluk ve komsuluklar bozuluyor...</span></p><p><span style="color: black">yani insan iyilikleri taciz eder kullanirsa bu tur iliskilerde uzun surmuyor..</span></p><p><span style="color: black">iki hafta once musliman olan bir komsum yeni bir ise basliyacagini bakici bulana kadar her gun saat 12 den 2 ye kadar oglenleyin sadece 2 saat iki cocugunu biri 3 yasinda biri 4 aylik bebegine bakabilirmiyim diye sormustu.. ben de tabiki bakarim para icin degil ihtiyacim yok sirf Allah Rizasi icin komsuluk HAKKI icin...</span></p><p><span style="color: black">ve o her gun 12 de ben kendi ufakligimi ana okulundan getirdigimde cocuklarini kapimdan bana teslim ediyor ve aksam 5 kadar gelmiyordu..</span></p><p><span style="color: black">kendi ufakligim 5 yasinda onun 3 yasindaki oglu ile cook kavga ettigi icin onlar ile oynamak zorunda kaliyordum..</span></p><p><span style="color: black">artik ne yemek yapabiliyordum nede saat 5 de is yerimde olmam gerekir iken her gun gec kaliyordum..</span></p><p><span style="color: black">kardesim lutfen erken gel bak bunlar cook kavga ediyor! yemek yapamiyorum.. lutfen 2 de alacagini soylemistin tmm 3 de gel ama lutfen daha fazla gec kalma..cook zor durumda kaldigimi anlattim..</span></p><p><span style="color: black">yook kardesimiz her gun 4, 5 de geliyor nerde oldugunu sordugumda alisverise gittigini, biraz arkadaslari ile disari ciktigini soyluyordu..</span></p><p><span style="color: black">artik stress sagligima ve meslegime yansiyacagini gordugumde daha fazla bakamiyacagimi guzelikle anlattim..</span></p><p><span style="color: black">artik bu kardesimiz bana dargin!!</span></p><p><span style="color: black">ben de ona guzel bir mektup yazdim Ahh kardesim Ahh insan hep kendine zulm edermis.. sen sozunde durup her gun cocuklarini 2 de veya 2.30 alsaydin ben senelerce bakardim gunde 2, 3 saat ile bir sey olmazdi..</span></p><p><span style="color: black">ama sen bu guzel iyiligimi suiztimal ettigin icin daha fazla bakamiyacagima karar verdim..</span></p><p><span style="color: black">iste bizim meselemiz hep iyilikleri suistimal eder,dostlugu, komsulugu kullanmaya calisinca bu guzel ulvi..duygu da kendiliginden cokuyor be kardesim..</span></p><p><span style="color: black">Lutfen birbirimize Allah Rizasi icin yardim edelim.. Yardim eli uzatalim ama iyilikleri suistimal etmiyelim..</span></p><p><span style="color: black">Rabbim hic kimsenin HAKKINI hic kimsede birakmaz..</span></p><p><span style="color: black">her turlu iliskilerimiz menfaat uzerine kurarsak bu iliskiler uzun sureli olmaz..</span></p><p><span style="color: black">ANLIYANA...</span></p><p><span style="color: black">altin yumurtliyan tavuga sahip olmak var iken birden tavuga da sahiplenmek isteriz..</span></p><p><span style="color: black">Lutfen BATI dunyasindaki insanliktan nasibini alamamis zavalilar gibi olmiyalim..</span></p><p><span style="color: black">nasil mi simdi burada bir insana sorarsaniz o kadin veya erkek ile evlenmeyi dusunuyormusunuz cunku beraberler size seytanca yuzunuze guler ve sunu soyler..</span></p><p><span style="color: black">haaa bedava sut var iken inegi niye alayim.. cook igrenc bir kendi atasozleridir..</span></p><p><span style="color: black">ama yanildiklari karsilarindaki insan dir bir inek, bir manda bir kopek bir hayvan degil..</span></p><p><span style="color: black">onlar her seyi menfaat ,ticaret ,cikar gozu ile baktiklari icin %90 hayatlarini kopekler ile sona ermektedir..</span></p><p><span style="color: black">Anliyana..</span></p><p><span style="color: black">komsu komsunun kullune, insanligina, sefkatine muhtacdir...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 44734, member: 1049"] [COLOR=black]benim kucuk bir itirafim olacak..[/COLOR] [COLOR=black]bugunku komsuluk ve dostluklarin neden cabuk bozuldugunu hic dusundunuz mu?[/COLOR] [COLOR=black]ben gecen hafta bunu yasiyarak ogrendim ve cook da uzuldum...[/COLOR] [COLOR=black]Dostluk, komsuluk, ve sevgiyinin degerini bilmeyip haddimizi asip karsimizdakinin iyiligi ile aptal olmasini karisririrsak ve iyiligi kendi nefsimiz icin kullanirsak malesef dostluk ve komsuluklar bozuluyor...[/COLOR] [COLOR=black]yani insan iyilikleri taciz eder kullanirsa bu tur iliskilerde uzun surmuyor..[/COLOR] [COLOR=black]iki hafta once musliman olan bir komsum yeni bir ise basliyacagini bakici bulana kadar her gun saat 12 den 2 ye kadar oglenleyin sadece 2 saat iki cocugunu biri 3 yasinda biri 4 aylik bebegine bakabilirmiyim diye sormustu.. ben de tabiki bakarim para icin degil ihtiyacim yok sirf Allah Rizasi icin komsuluk HAKKI icin...[/COLOR] [COLOR=black]ve o her gun 12 de ben kendi ufakligimi ana okulundan getirdigimde cocuklarini kapimdan bana teslim ediyor ve aksam 5 kadar gelmiyordu..[/COLOR] [COLOR=black]kendi ufakligim 5 yasinda onun 3 yasindaki oglu ile cook kavga ettigi icin onlar ile oynamak zorunda kaliyordum..[/COLOR] [COLOR=black]artik ne yemek yapabiliyordum nede saat 5 de is yerimde olmam gerekir iken her gun gec kaliyordum..[/COLOR] [COLOR=black]kardesim lutfen erken gel bak bunlar cook kavga ediyor! yemek yapamiyorum.. lutfen 2 de alacagini soylemistin tmm 3 de gel ama lutfen daha fazla gec kalma..cook zor durumda kaldigimi anlattim..[/COLOR] [COLOR=black]yook kardesimiz her gun 4, 5 de geliyor nerde oldugunu sordugumda alisverise gittigini, biraz arkadaslari ile disari ciktigini soyluyordu..[/COLOR] [COLOR=black]artik stress sagligima ve meslegime yansiyacagini gordugumde daha fazla bakamiyacagimi guzelikle anlattim..[/COLOR] [COLOR=black]artik bu kardesimiz bana dargin!![/COLOR] [COLOR=black]ben de ona guzel bir mektup yazdim Ahh kardesim Ahh insan hep kendine zulm edermis.. sen sozunde durup her gun cocuklarini 2 de veya 2.30 alsaydin ben senelerce bakardim gunde 2, 3 saat ile bir sey olmazdi..[/COLOR] [COLOR=black]ama sen bu guzel iyiligimi suiztimal ettigin icin daha fazla bakamiyacagima karar verdim..[/COLOR] [COLOR=black]iste bizim meselemiz hep iyilikleri suistimal eder,dostlugu, komsulugu kullanmaya calisinca bu guzel ulvi..duygu da kendiliginden cokuyor be kardesim..[/COLOR] [COLOR=black]Lutfen birbirimize Allah Rizasi icin yardim edelim.. Yardim eli uzatalim ama iyilikleri suistimal etmiyelim..[/COLOR] [COLOR=black]Rabbim hic kimsenin HAKKINI hic kimsede birakmaz..[/COLOR] [COLOR=black]her turlu iliskilerimiz menfaat uzerine kurarsak bu iliskiler uzun sureli olmaz..[/COLOR] [COLOR=black]ANLIYANA...[/COLOR] [COLOR=black]altin yumurtliyan tavuga sahip olmak var iken birden tavuga da sahiplenmek isteriz..[/COLOR] [COLOR=black]Lutfen BATI dunyasindaki insanliktan nasibini alamamis zavalilar gibi olmiyalim..[/COLOR] [COLOR=black]nasil mi simdi burada bir insana sorarsaniz o kadin veya erkek ile evlenmeyi dusunuyormusunuz cunku beraberler size seytanca yuzunuze guler ve sunu soyler..[/COLOR] [COLOR=black]haaa bedava sut var iken inegi niye alayim.. cook igrenc bir kendi atasozleridir..[/COLOR] [COLOR=black]ama yanildiklari karsilarindaki insan dir bir inek, bir manda bir kopek bir hayvan degil..[/COLOR] [COLOR=black]onlar her seyi menfaat ,ticaret ,cikar gozu ile baktiklari icin %90 hayatlarini kopekler ile sona ermektedir..[/COLOR] [COLOR=black]Anliyana..[/COLOR] [COLOR=black]komsu komsunun kullune, insanligina, sefkatine muhtacdir...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Komşu komşu huu
Alt