• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Kurban bayramı

edaa_01

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Slm ben eda ruyamda kurban bayramı gordum..ama kurban bayramında kurbanlık bulamayanlar ınsanları kesecekmıs..bızde orla 120 lırya kurbanlık buluyoruz komsumuz 90 lıraya alıyor anlamı nedır

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler Kardesim.. Hayirdir insallah..
Rüyada kurban bayramım görmek geçmiş bir sevincin,tekrar gelmesine ve helak olmaktan kurtulmaya işarettir.
ayrica icinde bulundugunuz bir celiski,Sorun ne oldugunu bilmiyorum..ama Sabir sevgi anlayis hosgoru ve dogru iletisim cook onemli..
Rüyada görülen kurban bayram ferahlık ve sevinçtir.
Ailenizde ve Çevrenizde kutlamalar olacagı Evinizde bir bayram havası esecegine işarettir...insallahu Rahman..

“Bir kimse kardeşine gıyabında dua ettiği zaman
başında görevli bir melek: ‘ALLAH o kardeşin için
istediğin şeyin aynısını sana da versin’ diye dua eder.”
[ Ebu Davud Vitr 29. (No: 1534).]

Hayatti akışına bırakin...ve Allah a hz ibrahim ve hz ismail gibi Teslim olun...
Dualarınızın kabulünün Vakti ve zamanını Yaratanımız bilir en uygun zaman gelince hiç ummadığınız Allah-in lufu ile ile karşı karşıya ins. kalacaksiniz...
Dileğiniz her ne ise Hakkınızda hayrı için dua etmeye devam edin fakat bu süre zarfı içinde asla gönlünüze umutsuzluklari sokmayin!!
bir süre sonra göreceksiniz nasıl değişiyor hayatınız..bunlar da gecer Ya Hu...

Hayatlarımızda hep bir noktada hakimiyet olma duygusu hakimdir.
Ya Hz ibrahim as olmak veya bıçak yahut da kurban olmak. Bu üç hali düşünmek yaşamak ve hangisi olmak isteriz...acaba ?
Icimdeki Nefis hayvanımı kurban etmek Hz. ibrahim as. gibi teslim olup bıçaği da HAK yolunda Rabbim emr etti ise kullanmak gerek..
Hayirli gunler...

Üst Alt