• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Kuş kanadı şeklinde siyah büyü

selincan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, öncelikle bizlere yardımcı olduğunuz için kendi namıma teşekkür ederim. Allah (c.c) sizden razı olsun.
Rüyama geçmeden önce kendim hakkında bilgi vermek istiyorum. 31 yaşındayım, evliyim, bir oğlum var.
Rüyamda daha önce sevdiğim kişinin (evlilik kısmet olmadı bu kişiyle) dükkanına gidiyorum ama bilmediğim bir yer.Dükkanda 5 - 6 adam var, takım elbiseli.Onun ve ailesi hakkında işle alakalı birşeyler arıyorlar. Bende kötü niyetli olduklarını düşünerek erkek arkadaşıma haber vermek istiyorum. Cep tel.açmıyor.Evlerine koşarak gidiyorum. Yolda karşılaştığım kişilere annesinin tel.soruyorum ama ulaşamıyorum.
Takım elbiseli kişiler evlerinede geliyorlar. Çatıda bişeyler sakladıklarını düşünüyorlar. (Ben genelde doga ustu güçlere sahip olduğumu görüyorum rüyamda). Sihir yapıp çatıya çıkıyorum orda bişeyler sakladıklarını görüyorum. Küçük küçük kutularlar var. Hepsini toplayarak enson kutunun içinde saklanıyorum. Diğer kutuları teker teker bakıyorlar. Benim bulunduğum kutuyu yüzeysel araştırıp gidiyorlar. Sihirle tekrar aşağı inmek isterken Bu arkadaşımın eşinin bulunduğu odaya giriyorum. (Arkadaşım evli ikiz kızları var). Eşi bir büyü yapmış ama kuş kanadı şeklinde ve siyah. Bu büyü hızlı bir şekilde tam bana çarpacakken ablamın verdiği duayı okuyorum. Büyü tekrar gerisi geri gidip kadına çarpıyor. Ve ben yolda koşmaya başlıyorum. Bir adam arabayla beni takip ediyor. Arabadan indiğinde o kadının yaptığı büyü gibi kuş kanadında 3 tane siyah büyü üzerime geliyor ama kurtulamıyorum. Adam (hoca olduğunu düşünüyorum rüyada) yanıma yaklaşıp bana; daha önceki arkadaşımın ismini hitap ederek siz artık resmi olarak ve Allah katında evlisiniz diyor.Bu arkadaşımın sonra sakladığım eşyaları vermek için evine gittiğimde o adamlar orda oluyorlar. Ben olanları görünce deli taklidi yapıyorum.Bu kim diye sorduklarında arkadaşımın eşi olduğumu söylüyorlar.Adamlara o kadar soru soruyorum ki rahatsız olup gidiyorlar.Ve arkadaşımın eşiyle arka arka yürüdüğümüzü görüyorum.
Rüyamı yorumlayabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Tekrar Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah.
cumlemizden kardesim..
biraz vesvese biraz kafa karisikligi biraz celiski ve stress biraz korku ve biraz da sevgi beklentilerimizin
hayalerimizin karsiligini alamadigimizda yikildigimizda umutsuzluk ve inancsizliga kapildigimizda
seytana ve vesveseye KAPI aralariz..
ve sonunda cikan büyük trajedi ya aklını kaçırir yada ben de Büyü
var diye Hoca Hoca gezip sifa Deva yi Allah tan degil baskalarindan bekliyerek iman dan cikariz..
ve boylece Seytan bir insanin daha iman sizligina vesile oldugu icin zaferi kazanir biz ebedi hayatti kaybederiz...
etrafimizdaki ve icinde bulundugumuz olumsuzluklar,SIKINTILAR bizim haal ve davranislarimizi etkiledigi gibi
ruya ve ruh alemimizi de etkilemektedir...
şeytanın,sihrin , büyünun Allah'ın halis kulları üzerinde kesin bir etkisi yoktur.
Bunu yapmaya çalışsa bile onlar dua ve ibadetlerle Allah'ın kitabını okumakla bu işin üstesinden gelirler.

" Ama onlar Allah'ın izni olmadan büyü ile hiç kimseye zarar veremez." (Bakara suresi 102) buyurulmaktadır.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek; İnançlarınızda bir zayıflık, ibadetinizde bir eksiklik işaret eder.
Bu rüya alternatif olarak doğru olmadığını bildiğiniz bir şeye sizi inandırmaya, sizi kandırmaya çalışan birileri olduğunu işaret edebilir.
Hayirli gunler..

selincan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Üst Alt