Küslük ve Tövbe

K

kenan03

Kayıtsız
Misafir
Merhaba mübarek kardeşlerim, ben 2 (iki) gün öncesine kadar çok kötü biriydim.Cenabet dolaşır, cumalara gitmez ve son zamanlarda Allah"ın varlığını sorgulamaya başlamıştım. Bir arkadaşım beni küfür ettiğim gerekçesiyle uyardı. Asıl olay şöyle oldu: Yolda 5-6 arkadaş kızlı erkekli yürüyorduk (yanlış anlaşılmasın kötü bir şey yaptığımız yoktu sadece arkadaştık) yolda giderken herkes bir an susmuştu. Tam bu sırada önümüzden bir motor geçiyordu. Ben de sırf konu açılsın diye "eğer motor alacaksanız bu motordan hiç almayın" dedim. Sonra bir arkadaşım da bana kızdı adam beğenmiş almış sanane diye bana bağırdı. Ben de o sinirle arkadaşıma küfür ettim. Sonra o bana bağırarak, git yanımızdan bi daha yanımıza gelme dedi. Bu durum beni çok sinirlendirdi ve gurur yaptım 2 aydır konuşmuyodum onlarla, kısmetse bugün barışacağız ama benim tövbelerim kabul olur mu?

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Merhaba kardeşim, samimi olarak ve birdaha aynı hatayı yapmamak üzere tevbe edersen Allah c.c'nün izniyle tevbe kabul olur. Önemli olan tevbenin; pişmanlıkla, samimiyetle ve birdaha tekrar etmemek üzere yapılmış olmasıdır. Rabbimizin tevbe kapısı bu şekilde tevbe edenlere açıktır.

Üst Alt