Allahim!! Benim oyle ahiretimi , dunyami kurtaracak bir Amelim de yok..Her seyim harabe, divane ayni harabeler altinda kalan yuregim gibi!
Allahim! sevgine, sevdiklerinin sevgisine, ve seni sevenlerin sevgisine talibim..
كَافِلُ الْيَتِيمِ لَهُ أوْ لِغَيْرِهِ أنَا وَ هُوَ كَهَاتَيْنِ فيِ الْجَنَّةِ وَأشَارَ بِالسَّبَّابَةِ وَالْوُسْطَى
Peygamberimiz işaret parmağı ve orta parmağıyla işaret ederek: “Gerek kendisine ve gerekse başkasına ait herhangi bir yetimi görüp gözetmeyi üzerine alan kimse ile ben, cennette işte böyle yanyanayız” buyurmuştur.
Buhârî, Talâk, 25, Edeb, 24; Müslim, Zühd, 42.
29
Allahim!Alemlere rahmet olarak gonderdigin Iki cihan serveri peygamberimiz sav. Efendimize Komsu olmak Oyle yuce bir san ve sereftir ki anca sahabiler, evliya, enbiya salih kullar Layik olabilir..
Benim gibi Bir Kul da yetimleri himaye ederek Bu hadis-I serif e nail olabilir mi Ki?
Bu MÜcrimi de Ümmetine Cennetine komsun olmaya kabul edermisin Efendim...
Biliyormusun kucuk yetimim her gece yatmadan Sana Selat selam getirmeden uyumuyor O da ben de Seni Cook Seviyoruz Ya Resullulah...
sanki biliyor Onu himayeme almama Senin Sevgin sebep oldugunu....
Anne ANEE dedikce selavat okudukca yuregim ile Seni aniyorum Ya Resullulah..
Biliyorum haddimi asarak cennette komsuluguna talibim..
Ey Güzelliğin Timsali… Adı Göklerde Ahmed-i Mahmud… Zatı Arzda, Muhammed Mustafa… Sonsuz Sayıda Salat ve Selam Sana…
Efendim! Sana Salat Olsun… Selamlar Olsun… Bizleri Sana Ümmet Yapana Alemlerin Rabb’ine Binlerce Kez Şükür ve Hamdler Olsun…
Sana, Senin Gül Kokunla, “Sevgiler Dolusu Salat ve Selam Olsun…
ümmesalli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed…
Esselatü Vesselâmü Aleyke ya Rasül….Esselatü Vesselamü Aleyke ya Habib…Esselatü Vesselamü Aleyke ya Nebiy…
Yetimlerin annesi ...Gönül sızım
Uzgunnn