Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 50603" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh" </span></p><p><span style="color: black">“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde</span> .” </p><p>edilir</p><p></p><p><span style="color: black">"Lâ havle velâ kuvvete illa billah</span><span style="color: black">"</span></p><p><span style="color: black">kainatta tesadufe tesaduf edilmez..bunu biliyorum artik...</span></p><p><span style="color: black">basimdan gecen aci olaylarin sebep ve hikmettini bugun anladim ..</span></p><p><span style="color: black">Hayırda şerde Rabbimiz dendir... </span></p><p><span style="color: black">Hayır gördüklerimizde şer,şer gördüklerimizde de hayır gizli olabilir... </span></p><p><span style="color: black">Bundandır ki hayır olduğunda şükür ederiz, şerle karşılaştığımızda sabır ederiz...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 50603, member: 1049"] [COLOR=black]Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh" “Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde[/COLOR] .” edilir [COLOR=black]"Lâ havle velâ kuvvete illa billah[/COLOR][COLOR=black]"[/COLOR] [COLOR=black]kainatta tesadufe tesaduf edilmez..bunu biliyorum artik... basimdan gecen aci olaylarin sebep ve hikmettini bugun anladim .. Hayırda şerde Rabbimiz dendir... [/COLOR] [COLOR=black]Hayır gördüklerimizde şer,şer gördüklerimizde de hayır gizli olabilir... Bundandır ki hayır olduğunda şükür ederiz, şerle karşılaştığımızda sabır ederiz...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh
Alt