Maddi sıkıntı için dua

ahmetozmert

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Maddi sıkıntı için dualarınızı esirgemeyin.
Selamünaleyküm dostlar.
Uzun zamandır içinde bulunduğum maddi sıkıntılardan dolayı iş yerimi devretmek ve borçlardan kurtulmak istiyorum. Çok fazla aksilikler ve şanssızlıklarla mücadele ettim ve battım tabiri caizse. Sizden işimin hayra çıkması ve borçlarımın bitmesi için sizden hem dua almak, hem dua öğrenmek istiyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm esselam kardeşim Rabbim bundan sonraki yolunu hayırlar ile açıp işlerini feraha erdirsin inşallah ''dualar''bölümümüzde her konuda yapılacak dualar mevcut bir bakarsanız kendinize göre içinizin ısındığı kendinize yakın hissettiğiniz bir dua ile el açıp öncesinde de 2 rekat hacet namazı kılarak dua ederseniz inşallah Rabbül alemin duaları geri çevirmeyendir. Duanın en makbulü ise pişmanlık ile dökülen göz yaşları ile ve günahlara tövbe edilerek yapılan dualardır.Selametle Allah cc emanet olun.

ahmetozmert

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. Bu konuda dualarım ve tövbelerim hep dilimde ama hacet namazı eksik. Bu akşam allahın izniyle tavsiyelerinizi uygulamaya başlarım.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Allah yardımcın olsun Ahmet kardeşim, İnşallah güzel bir ferah kapısı açar, hayırlısıyla borçlarından kurtulur, rahat bir nefes alırsın....

Dua Allah ile Kul arasındadır, içinden geldiği gibi et duanı...

İnşallah bu mübarek günde dualarımdasın...
Allah'a emanet ol...

Üst Alt