Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Mantar Dolması...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42263" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">Mantar Dolmasının Yapımı</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">MALZEMELER</span></span></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">400 gr Mantar</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">6-7 Çorba Kaşığı or Peyniri</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">1/2 Demet Dereotu</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">Tuz, Karabiber</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">HAZIRLANIşI </span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: Sienna"> </span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">Mantarları temizleyip kök kısımlarını kesin. Çuku yerleri üste gelecek şekilde cam bir kaba dizin. </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">Tuz ve karabiber serpin.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">Kıyılmış dereotunu lor peyniri ile karıştırıp mantarların içine doldurun. </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">Önceden ısıtılmış 230 dereceli fırında 15 dakika pişirin.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Sienna">Sıcak olarak servis yapın. </span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42263, member: 1043"] [CENTER][B][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Sienna]Mantar Dolmasının Yapımı MALZEMELER[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=Sienna] [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Sienna] 400 gr Mantar 6-7 Çorba Kaşığı or Peyniri 1/2 Demet Dereotu Tuz, Karabiber HAZIRLANIşI [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=Sienna] [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Sienna] Mantarları temizleyip kök kısımlarını kesin. Çuku yerleri üste gelecek şekilde cam bir kaba dizin. Tuz ve karabiber serpin. Kıyılmış dereotunu lor peyniri ile karıştırıp mantarların içine doldurun. Önceden ısıtılmış 230 dereceli fırında 15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Mantar Dolması...
Üst
Alt