Selamun aleykum, bebegimin dogmasina iki gun kala gordugum bir ruya beni korkuttu ve bu foruma yonlendirdi, degerli dusuncelerinize gercekten cok ihtiyacim var. Dun aksam izledigim bir dizide yaz ayinda bir kizin uzerine arkadasi yapay kar yagdiriyordu. Bunun mu etkisinde kaldim bilemedim ancak aylardan mayistayiz. Karisik ruyalar gordum, ruyamin sadece bir kisminda abant gibi dogal su kaynaklarinin oldugu bir dag etegindeydim ve orada kar yagiyordu. Sonradan o karlar eriyip bize dogal icme suyu oluyormus ama kar benim uzerime degil sadece lapa lapa dagin uzerine yagiyordu. Biz arkadasimla sadece izliyorduk ve yerler buzdu. Buzun uzerinde kaymadan yurumeye calisiyorduk. Bahar ayinda oldugumuz icin bu ruya beni cok korkuttu, hemen iki rekat namaz kilip Rabbime siginacagim eger ruyada bir ser varsa beni korumasi icin. Dogumla ilgili her sey yolunda
ama ruya tabirlerinde mevsimsiz gorulen kar ile ilgili cok kotu yorumlar var cok korkuyorum fikrinize muhtacim. Simdiden Allah razi olsun cevabinizi bekliyorum.
ama ruya tabirlerinde mevsimsiz gorulen kar ile ilgili cok kotu yorumlar var cok korkuyorum fikrinize muhtacim. Simdiden Allah razi olsun cevabinizi bekliyorum.