Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YAPILIşI: Sıvı yağ,sirke,Su ve tuzu yoğurma kabına alın..Un ilave ederek yumuşak bir hamur yoğurun..hamurun üzerini kapakla yada streçle kapatıp 15-20 dakika dinlendirin..Hamuru 15 bezeye ayırın.Üçerli guruplar halinde beş guruba ayırın..Margarini eritin..Merdaneyle 3 bezeyi unlanmış bir zeminde bıçak sırtı kalınlığında açın.Yufkaların üzerine erittiğimiz yağı sürün.Üçüncü yufkanın üzerinede yağ sürüp karşılıklı kenarlarını;aralarınada yağ sürerek bohça gibi kapatın.hamuru buzlukta 10 dakika bekletin.Diğer bezeleride aynı şekilde hazırlayın.ve onar dakika buzlukta bekletin.ılk koyduğumuz hamuru buzluktan alıp merdaneyle yarım santim kalınlığında açın.Sonra artı şeklinde kesip 4 kare oluşturun.her karenin ortasına peynirli harçtan koyup zarf şeklinde kapatın..Diğer hamurlarıda buzluktan alıp aynı şekilde hazırlayın..Üzerlerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış fırına verin.Pembeleşene kadar pişirin..AFıYET OLSUN..