Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Mevlana Celaleddin Rumi Hz.
Mevlana hikmetli sözlerinden seçmeler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kayıtlıüye" data-source="post: 111567" data-attributes="member: 13938"><p>"Kolun mu kırıldı üzülme,belki Allah sana kanat verecek."</p><p></p><p>"Cahil ile girme münaşakaya,ya zıplatır sinirini tavana yada yazık olur adabına."</p><p></p><p>"Ey gönül! Ne tuhaf değil mi? Bir ömür şah damarından daha yakın bir sevgiliyi aramakla geçti ömrün."</p><p></p><p>"Hırs insanı kör ve ahmak eder,bilgisiz hale sokar,ölümü çabuklaştırır."</p><p></p><p>"Dün akıllıydım dünyayı değiştirmek istiyordum. Bu gün ise bilgeyim kendimi değiştirdim."</p><p></p><p>"Başta dönüp koşan nice bilgiler, nice hünerler vardır ki, insan onunla baş olmak isterse, baş elden gider. Başının gitmesini istemiyorsan ayak ol. Başkalarına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar."</p><p></p><p>"Mevlana'nın Yedi Öğüdü:</p><p></p><p>Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.</p><p></p><p>Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.</p><p></p><p>Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.</p><p></p><p>Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.</p><p></p><p>Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.</p><p></p><p>Hoşgörülükte deniz gibi ol.</p><p></p><p>Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kayıtlıüye, post: 111567, member: 13938"] "Kolun mu kırıldı üzülme,belki Allah sana kanat verecek." "Cahil ile girme münaşakaya,ya zıplatır sinirini tavana yada yazık olur adabına." "Ey gönül! Ne tuhaf değil mi? Bir ömür şah damarından daha yakın bir sevgiliyi aramakla geçti ömrün." "Hırs insanı kör ve ahmak eder,bilgisiz hale sokar,ölümü çabuklaştırır." "Dün akıllıydım dünyayı değiştirmek istiyordum. Bu gün ise bilgeyim kendimi değiştirdim." "Başta dönüp koşan nice bilgiler, nice hünerler vardır ki, insan onunla baş olmak isterse, baş elden gider. Başının gitmesini istemiyorsan ayak ol. Başkalarına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatına imreniyorlar." "Mevlana'nın Yedi Öğüdü: Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol. Hoşgörülükte deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol." [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Mevlana Celaleddin Rumi Hz.
Mevlana hikmetli sözlerinden seçmeler
Alt