Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
Mukaddes AŞK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 41609" data-attributes="member: 1043"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Aşk tuttu kalemin elinden,</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Sayfaların şakağından öperken..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ve damarlarımızdan aşk muştusu geçerken,</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Çekildi ebru ebru, ve yazıldı suya ilk kelime.. …</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Kışın, bahara tebessüm ettiği bir vakitte</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Avuçlarımda hayatın iniltisiyle uyandım ilk sabaha..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ürkek bakışlarla selamladım dağların kızılını.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ve parmaklar arasından sıyrılıp</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Düştü toprağın gözbebeklerine ilk tohum..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Rahmetin avucunda filizlendi, yetişmek için ilk hasada.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Gecenin adımlarıyla yürüdüm Hacer’in ayak izlerinde..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Badiye kumlarını çektim içime beyhude düşünceler fasılasında.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Sefa ile Merve arasında İsmailî düşler ararken,</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Toprağa düştü çocukluğum, ebruli uykular sâlâsında.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Nefes nefes ölürken içimde,</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Aşkın fasl-ı baharında dirildi yüreğim,</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Dizildi mahşerin ilk safına.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Değil mi ki ömür, bir nefes miktarı kadar.</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ve her nefes,</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Hüzün düşleri arasında</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bir ölüm fısıltısıyla yürür sağırlığımıza…</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Şimdi kirpiklerimizde sallandırılır cesedimiz</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Her rüyanın karanlık yastığında..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Bak.. Bak ölüyor güneş..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ve duruyor hala ciğerlerimizde ilk nefes..</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Kadim Dolunay </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 41609, member: 1043"] [INDENT][SIZE=3]Aşk tuttu kalemin elinden, Sayfaların şakağından öperken.. Ve damarlarımızdan aşk muştusu geçerken, Çekildi ebru ebru, ve yazıldı suya ilk kelime.. … Kışın, bahara tebessüm ettiği bir vakitte Avuçlarımda hayatın iniltisiyle uyandım ilk sabaha.. Ürkek bakışlarla selamladım dağların kızılını. Ve parmaklar arasından sıyrılıp Düştü toprağın gözbebeklerine ilk tohum.. Rahmetin avucunda filizlendi, yetişmek için ilk hasada. Gecenin adımlarıyla yürüdüm Hacer’in ayak izlerinde.. Badiye kumlarını çektim içime beyhude düşünceler fasılasında. Sefa ile Merve arasında İsmailî düşler ararken, Toprağa düştü çocukluğum, ebruli uykular sâlâsında. Nefes nefes ölürken içimde, Aşkın fasl-ı baharında dirildi yüreğim, Dizildi mahşerin ilk safına. Değil mi ki ömür, bir nefes miktarı kadar. Ve her nefes, Hüzün düşleri arasında Bir ölüm fısıltısıyla yürür sağırlığımıza… Şimdi kirpiklerimizde sallandırılır cesedimiz Her rüyanın karanlık yastığında.. Bak.. Bak ölüyor güneş.. Ve duruyor hala ciğerlerimizde ilk nefes.. Kadim Dolunay [/SIZE][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
Mukaddes AŞK
Alt