Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
Mukaddes AŞK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 41973" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Kalbimde gül, yüzümde gonca yetiştiren yâr,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Yüreğin aşina bakıyor, gözlerin ağyar…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Bugün, yokluğunun uçurumunu çiziyorum suretime,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Hece hece sensizliğe düşüyorum.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Bakışlarımdan okunuyor gidişinin salâsı,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Kefensiz gitmelere gömülüyorum.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Nedir bu sevgimizin payına düşen inkâr?</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Yüreğin hüzün çığırıyor, gözlerin ikrar…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Bugün, bir şeyler var boğazıma düğümlenen,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Her düğüme bir ah sürüyorum.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Dalgalanıyor zaman, zihnimin en köhne yerinde,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Bir anıdan bir anıya sürülüyorum.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Olmaz mı bu ayrılık kavuşmaya feda?</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Yüreğin vuslat okuyor, gözlerin veda…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Bugün, sükût perdesinden seyrediyorum dünyayı,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Haykırış desenli yorganlarda üşüyorum.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Acının örtüsüne dikiyorum bakışlarımı,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>İplik iplik sökülüyorum.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Ne zaman açılır ki bu geçit?</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Yüreğin gel diyor, gözlerin git!…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Bugün, karanlık yine itiyor güneşi dağların ardına,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Kızıllığın kan renginde yüzüyorum.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Bir sen kalıyorsun aydınlıktan geriye,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Hüznün avuçlarına dökülüyorum.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Artık bu yorgun çelişkiden uyan!</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Yüreğin dayan diyor, gözlerin yan…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Bugün, sürükleniyor vakitler yine yarına,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Bir ömrü, bir günden süzüyorum.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Bi dünya sessizlik boşalıyor ışıksız odama,</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Boynumdan kalbe bükülüyorum.</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Mecnun ellerimden tutarken, nerede Leyla?</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Yüreğin sükût içinde, gözlerin vaveyla…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong></strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Black"><strong>Kadim Dolunay </strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 41973, member: 1043"] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Black][B]Kalbimde gül, yüzümde gonca yetiştiren yâr, Yüreğin aşina bakıyor, gözlerin ağyar… Bugün, yokluğunun uçurumunu çiziyorum suretime, Hece hece sensizliğe düşüyorum. Bakışlarımdan okunuyor gidişinin salâsı, Kefensiz gitmelere gömülüyorum. Nedir bu sevgimizin payına düşen inkâr? Yüreğin hüzün çığırıyor, gözlerin ikrar… Bugün, bir şeyler var boğazıma düğümlenen, Her düğüme bir ah sürüyorum. Dalgalanıyor zaman, zihnimin en köhne yerinde, Bir anıdan bir anıya sürülüyorum. Olmaz mı bu ayrılık kavuşmaya feda? Yüreğin vuslat okuyor, gözlerin veda… Bugün, sükût perdesinden seyrediyorum dünyayı, Haykırış desenli yorganlarda üşüyorum. Acının örtüsüne dikiyorum bakışlarımı, İplik iplik sökülüyorum. Ne zaman açılır ki bu geçit? Yüreğin gel diyor, gözlerin git!… Bugün, karanlık yine itiyor güneşi dağların ardına, Kızıllığın kan renginde yüzüyorum. Bir sen kalıyorsun aydınlıktan geriye, Hüznün avuçlarına dökülüyorum. Artık bu yorgun çelişkiden uyan! Yüreğin dayan diyor, gözlerin yan… Bugün, sürükleniyor vakitler yine yarına, Bir ömrü, bir günden süzüyorum. Bi dünya sessizlik boşalıyor ışıksız odama, Boynumdan kalbe bükülüyorum. Mecnun ellerimden tutarken, nerede Leyla? Yüreğin sükût içinde, gözlerin vaveyla… Kadim Dolunay [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
Mukaddes AŞK
Alt