Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Müminin boş vakti yoktur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hümeyra" data-source="post: 95736" data-attributes="member: 6397"><p>94/İNŞİRÂH-7:Feiza feragte fensab- Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya devam et.</p><p></p><p>Bu ayeti okuyunca birde ''dünya mümin için oyalanma yeri değildir.''cümlesi aklıma geliyor ferahlığın felahın yeri ahiret olduğuna inanan müslümanın hiç bir dakika saniye boş durmadan, malayani şeylerle uğraşmadan ahiret için zamanını sıkı sıkıya değerlendirmesi gerektiğini ve müslümanlığın gereğinin bu olduğunu açık beyan anlatan bu ayetten sonra artık önce kendim ile sonra öğrendiğim doğruyu siz din kardeşlerim ile paylaşıyorum inşallah tefekkür ederek Hakkın rızasına ermemiz duası ile...Bu günlerde yaşadığım gevşekliğe en güzel şifa ayeti idi umarım sizlere de şifa olur.Allah cc emanet olun dostlar selametle kalın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hümeyra, post: 95736, member: 6397"] 94/İNŞİRÂH-7:Feiza feragte fensab- Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya devam et. Bu ayeti okuyunca birde ''dünya mümin için oyalanma yeri değildir.''cümlesi aklıma geliyor ferahlığın felahın yeri ahiret olduğuna inanan müslümanın hiç bir dakika saniye boş durmadan, malayani şeylerle uğraşmadan ahiret için zamanını sıkı sıkıya değerlendirmesi gerektiğini ve müslümanlığın gereğinin bu olduğunu açık beyan anlatan bu ayetten sonra artık önce kendim ile sonra öğrendiğim doğruyu siz din kardeşlerim ile paylaşıyorum inşallah tefekkür ederek Hakkın rızasına ermemiz duası ile...Bu günlerde yaşadığım gevşekliğe en güzel şifa ayeti idi umarım sizlere de şifa olur.Allah cc emanet olun dostlar selametle kalın. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Müminin boş vakti yoktur
Alt