Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Muradının olması için dua
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 61731" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Sena kardesim Siz de haklisiniz artik her tarafta bu tur site ve kitaplar ticaret amacli aciliyor ve bastiriliyor.. Allah cc. sonumuzu hayr etsin..</span></p><p><span style="color: Black">iman ve inancimizda ihlas ve teslimiyet versin...</span></p><p><span style="color: Black">bu sayi ve toplama vs bunlar bos hurafe seyler Boş bir avuntu boş bir inançtır. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">biz gercekten Dinimizi ogrenelim.. okudugumuz dua ve ayetlerin manasini ogrenip hayattimizda yasayip tatbik edelim.. taklidi degil tahkiki imanimiz olsun..</span></p><p><span style="color: Black">Dileğinizin gerçekleşmesi için elinizden geleni yapar sonrada tevekkül edersiniz dinimiz böyle yapmamızı emrediyor. </span></p><p><span style="color: Black">Bilmem ne kadar okuyacağınıza o sürede Allah c.c nün isimlerini ezberleyin ve hayatınıza dahil edin. Bakın ne kadar sevap alır ve ne kadar faydasını görürsünüz inşAllah.</span></p><p><span style="color: Black">bilincli olalim.. zaman ahir zaman fitne ve fesad ve imanimiz ile imtihan edildigimizi UNUTMIYALIM... </span></p><p><span style="color: Black">bu ayeti medyum sitelerinde görünce şok oldum. ahir zaman insanlar ayetleri bile ticaret amacli kullanıyorlar...</span></p><p><span style="color: Black">eskiden insanlar islam icin Yaşardı ... simdikler ise islamdan Yaşamaya calisiyorlar..</span></p><p><span style="color: Black">Allah sonumuzu, akibettimizi hayr etsin...</span></p><p><span style="color: Black">Rabbimin ayetleri İsteyen istediği kadar okusun. Anlamını öğrensin ..hayattinda tatbik etmesi icin vahy olmustur zaten...</span></p><p><span style="color: Black">ne güzel Ama bunu oku dileğin olsun dedin mi iş suistimale giriyor...Allah cc ile ticarette anlasmaya, giriyor sanki.. </span></p><p><span style="color: Black">iste bu kadar okudum artik dilegimi yap der gibi ..insan sadece ihtiyaci oldugunda veya SIKISTIGINDA mi Rahman KAPISINA varmali? </span></p><p><span style="color: Black">iste ben bunu anliyamiyorum...</span></p><p><span style="color: Black">YOKLUKTA SABIR VE ŞÜKRÜMÜZÜ VARLIKTA HAMDIMIZI ARTTIRSAK . DARLIKTA İMDADIMIZA YETİŞ YA RABBI DEMEYE yuzumuz olur... </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Sena kardesim burada yazilanlari ne Sen nede baskasi kisisel almayin lutfen..Biz senin samimiyettine ve ihlasindan suphemiz yok...burasi gunde yuzlerce binlerce insan tarafindan ziyaret edilen bir islami sitedir yani Sizin vesileniz ile biz sadece Allah RIZASI icin dogru olan, gercekleri yazmaya calisiyoruz.. </span></p><p><span style="color: Black">cunku zaman ahir zaman Hak ve BATIL ic ice bazen neyin dogru neyin yanlis oldugu suphesine girmemek icin devamli Kur`an ve Sunnet ile okuduklarimizi tasdik etmeliyiz...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 61731, member: 1049"] [COLOR=Black]Sena kardesim Siz de haklisiniz artik her tarafta bu tur site ve kitaplar ticaret amacli aciliyor ve bastiriliyor.. Allah cc. sonumuzu hayr etsin.. iman ve inancimizda ihlas ve teslimiyet versin... bu sayi ve toplama vs bunlar bos hurafe seyler Boş bir avuntu boş bir inançtır. biz gercekten Dinimizi ogrenelim.. okudugumuz dua ve ayetlerin manasini ogrenip hayattimizda yasayip tatbik edelim.. taklidi degil tahkiki imanimiz olsun.. Dileğinizin gerçekleşmesi için elinizden geleni yapar sonrada tevekkül edersiniz dinimiz böyle yapmamızı emrediyor. Bilmem ne kadar okuyacağınıza o sürede Allah c.c nün isimlerini ezberleyin ve hayatınıza dahil edin. Bakın ne kadar sevap alır ve ne kadar faydasını görürsünüz inşAllah. bilincli olalim.. zaman ahir zaman fitne ve fesad ve imanimiz ile imtihan edildigimizi UNUTMIYALIM... bu ayeti medyum sitelerinde görünce şok oldum. ahir zaman insanlar ayetleri bile ticaret amacli kullanıyorlar... eskiden insanlar islam icin Yaşardı ... simdikler ise islamdan Yaşamaya calisiyorlar.. Allah sonumuzu, akibettimizi hayr etsin... Rabbimin ayetleri İsteyen istediği kadar okusun. Anlamını öğrensin ..hayattinda tatbik etmesi icin vahy olmustur zaten... ne güzel Ama bunu oku dileğin olsun dedin mi iş suistimale giriyor...Allah cc ile ticarette anlasmaya, giriyor sanki.. iste bu kadar okudum artik dilegimi yap der gibi ..insan sadece ihtiyaci oldugunda veya SIKISTIGINDA mi Rahman KAPISINA varmali? iste ben bunu anliyamiyorum... YOKLUKTA SABIR VE ŞÜKRÜMÜZÜ VARLIKTA HAMDIMIZI ARTTIRSAK . DARLIKTA İMDADIMIZA YETİŞ YA RABBI DEMEYE yuzumuz olur... Sena kardesim burada yazilanlari ne Sen nede baskasi kisisel almayin lutfen..Biz senin samimiyettine ve ihlasindan suphemiz yok...burasi gunde yuzlerce binlerce insan tarafindan ziyaret edilen bir islami sitedir yani Sizin vesileniz ile biz sadece Allah RIZASI icin dogru olan, gercekleri yazmaya calisiyoruz.. cunku zaman ahir zaman Hak ve BATIL ic ice bazen neyin dogru neyin yanlis oldugu suphesine girmemek icin devamli Kur`an ve Sunnet ile okuduklarimizi tasdik etmeliyiz... [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Muradının olması için dua
Alt