Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Müslümanların evlilikte yaşadığı zorluklar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 55974" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Yalan soyliyemem..okumadim sadece gazete gibi basligina baktiim!!Müslümanların evlilikte yaşadığı zorluklara </span></p><p><span style="color: Black">her gun sahit oldugum icin kaynagini da cook iyi bildigim icin okuma geregi duymadim.. ama simdi okuyacagim ins..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Bir gun kendime hic yakismiyan bir sey yapmistim halen ezikligini hissederim..</span></p><p><span style="color: Black">Biliyorsunuz Amerikan Asilli bir evladligim var..</span></p><p><span style="color: Black">Ve okul oncesi programa evime yakin diye yazdirmistim..</span></p><p><span style="color: Black">Tabi Ogretmen her gun sikayetname..her gun elestiri.. bu cocuk 4 yasinda okuyamiyor.. </span></p><p><span style="color: Black">yook anlayisi KIT..ama her gun de bu ahname cekilmez ki..Kardesim.. bizde insaniz..</span></p><p><span style="color: Black">Kadin milliyetci biri Ben tesseturlu..acaba musliman oldugum icin mi boyle davraniyordu ki?</span></p><p><span style="color: Black">bir gun canima takk !! dedi.. Bayan smitt dedim benim kendi KIZIM TIP fakultesinde okuyor bu evladligimdir!!</span></p><p><span style="color: Black">Yani sizin kaninizdan ve sisteminizden gelen bir kadinin cocugu.. deyince kadin cook bozuldu ve beni iceri davet etti..</span></p><p><span style="color: Black">Bakin Bayan S. dedi..burada bu cocuk musliman veya hiristiyan meselesi degil! Cocugunuza daha fazla yardimci olabilmek icin </span></p><p><span style="color: Black">onu elestirip guclenmesi icin size baski yapiyordum ve dediki Ben bizim sisteminde eksik ve yanlislarini da goruyorum.. </span></p><p><span style="color: Black">ama malesef elimden bir sey gelmiyor..deyince Ben dedigimden cook utanmistim..ve gun O gundur kendime Soz verdim </span></p><p><span style="color: Black">Hatayi hata suclamayi suclama ile cevap verip kendimi karsimdaki insanin seviyesine indirmiyecektim..</span></p><p><span style="color: Black">Kissadan hisse icimden anlatmak geldi..</span></p><p><span style="color: Black">Ortaya bir KISSA atilir her kes kendi nasibince alir Selamet ile...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 55974, member: 1049"] [COLOR="Black"]Yalan soyliyemem..okumadim sadece gazete gibi basligina baktiim!!Müslümanların evlilikte yaşadığı zorluklara her gun sahit oldugum icin kaynagini da cook iyi bildigim icin okuma geregi duymadim.. ama simdi okuyacagim ins.. Bir gun kendime hic yakismiyan bir sey yapmistim halen ezikligini hissederim.. Biliyorsunuz Amerikan Asilli bir evladligim var.. Ve okul oncesi programa evime yakin diye yazdirmistim.. Tabi Ogretmen her gun sikayetname..her gun elestiri.. bu cocuk 4 yasinda okuyamiyor.. yook anlayisi KIT..ama her gun de bu ahname cekilmez ki..Kardesim.. bizde insaniz.. Kadin milliyetci biri Ben tesseturlu..acaba musliman oldugum icin mi boyle davraniyordu ki? bir gun canima takk !! dedi.. Bayan smitt dedim benim kendi KIZIM TIP fakultesinde okuyor bu evladligimdir!! Yani sizin kaninizdan ve sisteminizden gelen bir kadinin cocugu.. deyince kadin cook bozuldu ve beni iceri davet etti.. Bakin Bayan S. dedi..burada bu cocuk musliman veya hiristiyan meselesi degil! Cocugunuza daha fazla yardimci olabilmek icin onu elestirip guclenmesi icin size baski yapiyordum ve dediki Ben bizim sisteminde eksik ve yanlislarini da goruyorum.. ama malesef elimden bir sey gelmiyor..deyince Ben dedigimden cook utanmistim..ve gun O gundur kendime Soz verdim Hatayi hata suclamayi suclama ile cevap verip kendimi karsimdaki insanin seviyesine indirmiyecektim.. Kissadan hisse icimden anlatmak geldi.. Ortaya bir KISSA atilir her kes kendi nasibince alir Selamet ile...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Müslümanların evlilikte yaşadığı zorluklar
Alt