Namaz borçlarımı nasıl öderim?

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm,
size başımdan geçen olayları anlatmak istiyorum. Ben hep namaza başlardım bir kaç gün sonrada bırakırdım bu benimde hoşuma gitmezdi ama nefsime uyardım işte. Bir gece rüyamda kıyametin koptuğunu gördüm, bende o sırada çok korktum tabi kendi kendime konuşuyordum. Allahım ben sana bu namaz borçlarımla nasıl gelirim dedim, çok korktum. Sonra kıyamet durdu ve ben çok sevindim. Allahım sana bütün borçlarımı ödeyeceğim dedim ve uyandım. O sırada sabah ezanı okunuyordu, rüya olduğunu gördüm ve çok sevindim. Bunun işaret olabileceğini düşündüm ve hemen kalkıp sabah namazımı kıldım. O günden beri namazımı kılıyorum öyle mutluyum öyle huzurluyum ki, hiç bir zaman namaz kılarken bunları yaşamamıştım. İçimde aileme karşı nedensiz bir kin vardı, namaz sayesinde o da gitti mahalleden yakın arkadaşımda namaza başladı. Gece dışarda otururken ezan okunuyor ve biz hemen namaz kılmaya eve giriyoruz o kadar güzel bir şeymiş ki namaz kılmak, kıymetini yeni anladım. cfbrvo

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Beni terk etme namazım...
Ben unutkanım, cahilim, gencim deli doluyum..yanılanım…..
Ne olur sen bırakma beni, terk etme, ıbrahim a.s, Musa a.s' ı terk etmediğin gibi...

Nefsim ve şeytan uzaklaştırmaya çalıştıkça seni benden, sen daha da çok yaklaş bana, izin verme seni bırakmama…
Arkadaşım ol, canım ol, dostum ol .beni nefsimin kötülüklerinden koruyanim ol!!
Eyy dosta ulaştıran,
Sevgiliye götüren aracısız, araçsız Yaradan’a götüren…
namazım !!terk etme beni !Rabbimin huzurunda Huzur bulmam icin elimden tut kaldir beni...
Vallahi yoksa nefsime yenilebilirim...

Üst Alt