Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Namaz
Namaz borçlarımı nasıl öderim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 72906" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Beni terk etme namazım... </span></p><p><span style="color: Black">Ben unutkanım, cahilim, gencim deli doluyum..yanılanım….. </span></p><p><span style="color: Black">Ne olur sen bırakma beni, terk etme, ıbrahim a.s, Musa a.s' ı terk etmediğin gibi...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Nefsim ve şeytan uzaklaştırmaya çalıştıkça seni benden, sen daha da çok yaklaş bana, izin verme seni bırakmama… </span></p><p><span style="color: Black">Arkadaşım ol, canım ol, dostum ol .beni nefsimin kötülüklerinden koruyanim ol!!</span></p><p><span style="color: Black">Eyy dosta ulaştıran, </span></p><p><span style="color: Black">Sevgiliye götüren aracısız, araçsız Yaradan’a götüren… </span></p><p><span style="color: Black">namazım !!terk etme beni !Rabbimin huzurunda Huzur bulmam icin elimden tut kaldir beni...</span></p><p><span style="color: Black">Vallahi yoksa nefsime yenilebilirim...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 72906, member: 1049"] [COLOR="Black"]Beni terk etme namazım... Ben unutkanım, cahilim, gencim deli doluyum..yanılanım….. Ne olur sen bırakma beni, terk etme, ıbrahim a.s, Musa a.s' ı terk etmediğin gibi... Nefsim ve şeytan uzaklaştırmaya çalıştıkça seni benden, sen daha da çok yaklaş bana, izin verme seni bırakmama… Arkadaşım ol, canım ol, dostum ol .beni nefsimin kötülüklerinden koruyanim ol!! Eyy dosta ulaştıran, Sevgiliye götüren aracısız, araçsız Yaradan’a götüren… namazım !!terk etme beni !Rabbimin huzurunda Huzur bulmam icin elimden tut kaldir beni... Vallahi yoksa nefsime yenilebilirim...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Namaz
Namaz borçlarımı nasıl öderim?
Alt