Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Namaz
namaza başlamak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Seyyidahmet" data-source="post: 57014" data-attributes="member: 3253"><p>ALLAH Resulüne Ve Ahsabına Selatu Selam Olsun ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED ..</p><p></p><p>Çok Değerli Kardeşim Bilindiği Üzere Şeytani Aleyhi Lanet İnsanların En Büyük Düşmanıdır ... </p><p>Değerli Mümin Kardeşim Sana Bir İki Tüyo Vermek İstiorum Bunları Uygularsan ALLAH C.C Hazretlerinin İzni İle Şeytanı Tamamen Alt Edeceksin Biz Seyyidlerin Her Daim Okudugu Bir Dua Vardır Bunları Uygularsanız ALLAH C.C Hazretlerinin İzni İle Şeytanı Sonsuza Dek Alt Edeceksiniz ..</p><p></p><p>Bismillahirrahmanirrahım Euzü bi kelimatillahit tammeti min şerri ma haleka ve zerae ve berae min şerri ma yenzilü mines semai ve min şerri ma ya'rucü fiha ve min şerri fitnetil leyli ven nehari ve min şerri külli tarikın illa tarikan yatruku bi hayrin ya rahman </p><p></p><p>Ey Degerli Mümin Kardeşim Vallahi Alem Bu Dua Nın Kudreti Ve Mana İ Alemi O Kadar Büyüktür Ki Okundugu Vakit Şeytanın Belini Parça Parça Eder .. Vallahi Alem Bu Dua Yı Sabah Namazında Ögle İkindi Aksam Ve Yatsı Olmak Üzere Her Namaz Vaktinden Önce Okursan Şeytan Sana Katiyyen Yaklasmaz ...</p><p>Vesveselerden Uzak Kalırsın ... Sadece Nefsin Kalır ....</p><p>Senın En Buyuk Düşmanın Nefsi Emaredir ... Nefsi Alt Etmek İstiyorsan Sadece Sunu Söyleyeceksin ... Ama İçinden Kalben Söyleyeceksin ....</p><p></p><p>ALLAH Resulüne Ve Ahsabına Selatu Selam Olsun ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED ..</p><p>Bunu Dedikten Sonra Söyle Dua Edeceksin ...</p><p>ALLAH Im Nefsimin Şerrinden Sana Sığınıyorum Nefsimi Alt Etmem İçin Bana Yardım Et ... ALLAH C.C Hazretleri Böyle Dua Edildigi Vakit Kulunun Duasını AsLA Geri Çevirmez Ve O Kuluna Yardımcı Olur .... </p><p>Umarım Yardımcı Olmusumdur .. Esselamun Aleyküm...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Seyyidahmet, post: 57014, member: 3253"] ALLAH Resulüne Ve Ahsabına Selatu Selam Olsun ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED .. Çok Değerli Kardeşim Bilindiği Üzere Şeytani Aleyhi Lanet İnsanların En Büyük Düşmanıdır ... Değerli Mümin Kardeşim Sana Bir İki Tüyo Vermek İstiorum Bunları Uygularsan ALLAH C.C Hazretlerinin İzni İle Şeytanı Tamamen Alt Edeceksin Biz Seyyidlerin Her Daim Okudugu Bir Dua Vardır Bunları Uygularsanız ALLAH C.C Hazretlerinin İzni İle Şeytanı Sonsuza Dek Alt Edeceksiniz .. Bismillahirrahmanirrahım Euzü bi kelimatillahit tammeti min şerri ma haleka ve zerae ve berae min şerri ma yenzilü mines semai ve min şerri ma ya'rucü fiha ve min şerri fitnetil leyli ven nehari ve min şerri külli tarikın illa tarikan yatruku bi hayrin ya rahman Ey Degerli Mümin Kardeşim Vallahi Alem Bu Dua Nın Kudreti Ve Mana İ Alemi O Kadar Büyüktür Ki Okundugu Vakit Şeytanın Belini Parça Parça Eder .. Vallahi Alem Bu Dua Yı Sabah Namazında Ögle İkindi Aksam Ve Yatsı Olmak Üzere Her Namaz Vaktinden Önce Okursan Şeytan Sana Katiyyen Yaklasmaz ... Vesveselerden Uzak Kalırsın ... Sadece Nefsin Kalır .... Senın En Buyuk Düşmanın Nefsi Emaredir ... Nefsi Alt Etmek İstiyorsan Sadece Sunu Söyleyeceksin ... Ama İçinden Kalben Söyleyeceksin .... ALLAH Resulüne Ve Ahsabına Selatu Selam Olsun ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED .. Bunu Dedikten Sonra Söyle Dua Edeceksin ... ALLAH Im Nefsimin Şerrinden Sana Sığınıyorum Nefsimi Alt Etmem İçin Bana Yardım Et ... ALLAH C.C Hazretleri Böyle Dua Edildigi Vakit Kulunun Duasını AsLA Geri Çevirmez Ve O Kuluna Yardımcı Olur .... Umarım Yardımcı Olmusumdur .. Esselamun Aleyküm... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Namaz
namaza başlamak
Alt