Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Nasılsın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 97745" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Bu Sabah bir anlık öfkeme kapılarak himayemde ,korumamda bulunan bir çocuğa haklı yere de olsam bağırmam yusufu üzdü ve beni eleştirdi..</span></p><p><span style="color: Black">Beni eleştirmesi ,bana kızması nefsimi kızdırdı ,ruhumu mutlu etti... </span></p><p><span style="color: Black">Zalime karşı mazlumun yanında olmak gerekir.! ve Yusuf Ona yakışanı yaptı ve beni frenledi...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Günahlar hep kendini tutamamanın ürünü. Her caninin cinayeti kendini tutamadığı anına denk geliyor. İnsan dilini tutamadığı zaman kırıyor ve kırılıyor. Elini tutamadığı zaman kırıyor, döküyor. Kendini tutamadığı zaman, kendini yitiriyor, kendine yazık ediyor...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ama bir anneyi evladının eleştirmesi çok ağır geliyormuş..!!Allah cc. sahidimdir bundan böyle bir anlık öfkeme yenilmemeye çalışacağım....</span></p><p> <span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">'La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil'Aziym Ya Sabır' çekerek sabırlı olmayı becerebilsem.</span></p><p></p><p> <strong><span style="color: Black">İnsan "Sabır" ile İnsandır.. Sabır ise; Sır'dır, Ar'dır, Sınav'dır.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: Black">Hz.Mevlana</span></strong></p><p></p><p><span style="color: Black">Netice itibariyle her insan bir alemdir … Ve Allah (c.c) alemlerin Rabbidir …!</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 97745, member: 1049"] [COLOR="Black"]Bu Sabah bir anlık öfkeme kapılarak himayemde ,korumamda bulunan bir çocuğa haklı yere de olsam bağırmam yusufu üzdü ve beni eleştirdi.. Beni eleştirmesi ,bana kızması nefsimi kızdırdı ,ruhumu mutlu etti... Zalime karşı mazlumun yanında olmak gerekir.! ve Yusuf Ona yakışanı yaptı ve beni frenledi... Günahlar hep kendini tutamamanın ürünü. Her caninin cinayeti kendini tutamadığı anına denk geliyor. İnsan dilini tutamadığı zaman kırıyor ve kırılıyor. Elini tutamadığı zaman kırıyor, döküyor. Kendini tutamadığı zaman, kendini yitiriyor, kendine yazık ediyor... ama bir anneyi evladının eleştirmesi çok ağır geliyormuş..!!Allah cc. sahidimdir bundan böyle bir anlık öfkeme yenilmemeye çalışacağım.... 'La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil'Aziym Ya Sabır' çekerek sabırlı olmayı becerebilsem.[/COLOR] [B][COLOR="Black"]İnsan "Sabır" ile İnsandır.. Sabır ise; Sır'dır, Ar'dır, Sınav'dır.. Hz.Mevlana[/COLOR][/B] [COLOR="Black"]Netice itibariyle her insan bir alemdir … Ve Allah (c.c) alemlerin Rabbidir …![/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Nasılsın
Alt