Nazar değemesinden korkuyorum

Nurcu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Nazar değmesinden korkmak, nazardan korkmak.

Arkadaşlar lütfen yol gösterin, çok büyük takıntı haline getirdiğim bişey var, insanlarla en ufak bi mutlulugumu bile paylaşmaya korkuyorum nazar değer diye. Ama bazen anlık heyecana kapılıp şöyle güzel oldu böyle güzel oldu vs diye anlatıyorum insanlara. Sonra da içim içimi yiyor, ya nazar ettilerse diye? Her konuda nazardan korkuyorum. Sizce çok mu vesvese yapıyorum yoksa dilimi hep tutmam mı lazım. Mesela bugun güzel bi haber paylaştım arkadaşlarımla, gerçekleşme aşamasında olan bir haberdi bu. Ya nazar ettiler de olmazsa diye korkuyorum.Ve çok kafama takıldı keşke olaydan bahsetmeden önce ayetel kursi vs okusaydım dedim, :( ama söyledikten sonra aklıma geldi dua okumak, nazar değmişmidir sizce ? Allah razı olsun şimdiden. hy..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Biraz fazla vesvese yapıyorsun herhalde. Her işini, her olayı herkesle paylaşmak bence doğru olmaz. Ama kimseyle paylaşmamak da olmaz. Neyi kiminle paylaşacağını bilmek gerekir. Daha önce başına benzer olay geldiyse ve nazardan korkuyorsan o zaman işin olana kadar kimseyle paylaşma. Ancak paylaşmadan duramıyorum, huyum böyle diyorsan o zaman da vesvese yapma. Her ikisi bir arada olmaz.!

Üst Alt