İyi çalışmalar efendim nasılsınız. Ben yaklışık 12 yıldır memurluk yani kadrolu iş için çabalıyorum ama bir türlü işim olmadı. Daha önce 2 kadrolu işe girecektim ama askerliğimden dolayı bu işler olmadı. Kpss de yeterli puan aldım ama benim bölümüm çok yükseklerde kapattı. Hep yanlış bölümler okudum ve çıkmaz yollarda kaldım. Yani 81 puanla boşta kalırken başkaları 50 puana bile kendi bölümlerinde yerleştiler. Katipliğe umutlandım, hatta adalet bölümünü de okudum. Katiplik sınavlarında derece bile yaptım ama beni haksız yere mülakatlarda elediler. Hep başvurduğum kurumlarda bir iki puanla memurluğu kaybettim. Yeni yeni alanlara yönelmeye çalışıyorum ama hep kapılar kapanıyor. Ben bu güne kadar hırsızlık, zina yani bütün kötü işlerden uzak kalan biriyim. Çevremde gerçekten de çok kötü iş yapanlar, çok düşük puanlarla memur olurlarken benim için neden bütün kapılar kapanıyor diye bazen isyan ettiğim oluyor. Ama içimden kendi kendimi lanetliyorum, belki de Allah seni sabırla sınıyor, diğerlerini şükürle sınıyor ama yine dışımdan yani 12 yıldır sınıyor bitmedi mi bu çile yine içimden gelen ses belki de öbür dünyadadır mükafaatın. Efendim ilginç bir yazı oldu gerçekten de benim için kısmetler kapıları o kadar çok oldu ki ama bunlardan hiçbiri olmadı ne yapabilirim. İyi çalışmalar.