Neden korktuysam onu yasıyorum

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamlar, hayırlı ramazanlar.

Herkesin derdi kendine ağır gelir gönül sızım.
Bir yerde okumuştum. Yanlıslarınızı, günahlarınızı paylasmayın yazmayın gizli kalsın diyordu ama "ama"lar içimizi dolduruken nasıl olacak? Ben çok detaya girmeden üstün koru sorup tabiri caizse yorum cevap dılenecegım.
Bu sene beni ayrı bir hıssıyatsızlık sardı. Yani epeydir vardı ancak bul yıl daha beterim bin beterim. Maneviyat eksikliğim hat safhada. Halbuki bundan 10 yıl evvel böyle miydim? Hayır.
Ama şimdi her bi hucrem isyan, günah dolu beddua dolu.
Allahımdan bana ve benim gibi olanlara hidayet diliyorum.

Gelelim derdıme;
Yıllar önce severek evlendim çok isteyerek. İlk zamanlar evin içinde bile özlerdim. Hep yanında olayım isterdim. Cocugumuzda var...

4 yıl önce başladı soğukluk, giderek arttı. Bir yıl önce biri girdi hayatıma. Bilmiyorum ama acaba ona mı aşık oldum demekten geçemiyorum çünkü aklımdan hiç çıkmıyor. Yani aslında demek istediğim severek çok isteyerek evlenen biri nasıl bu hale gelir? Ben hiç kendime böyle bir ihtimali vermezdim. Rüyamda görsem üzülür ağlardım. İnanmazdım birgün ondan soguyup başka birine ilgi duyacagıma.
Zaten aramızda geçimsizlik var. İkimizde de karşılıklı. Kimse kimseyi mutlu edemiyor, katlanamıyor. Sürekli kavga gürültü.
Son zamanlarda en çok şunu diyorum. Keşke bu insanla hiç evlenmeseydım, ona evet demeseydim, hayatıma almasaydım...

Allah sonumuzu hayr etsin ( amın)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı ramazanlar kendinize gelin kendinize.....
Allah affetsin. Bol bol tövbe edin inşallah.

bir ilişkiyi bitirmeden başkasına başlamayin!!
şöyle ki; eş,sözlü,nişanlı ,sevgili farketmez ayrılık noktasına geldiğiniz kişilerle bağlarınızı bitirmeden başka ilişkilere asla kalbinizi açmayın eğer açarsanız yalan ,ihanet, aldatma ve riyanın üzerine kurulan aşk yada hayellerinizde şeytan bir gün sizi rezil etmek için peşinizde olur..

Evliyken başka birine aşık olma eğilinde isem evliliğinde sorun var demektir..Eşinle yakınlaşma problemi bulup çözmeye meyilin ,o kişiyi aklından çıkarmaya ve uzak durmaya çalışın mantıklı hareket edin evliliğini yuvanı bir heves uğruna dağıtma ...bu bir heves sadece...

"sadakat" diye bir erdem var.
insan ancak eşine olan duygularını yitirirse ve evlilik yürümüyorsa
önce yaşadığı evliliği bitirir sonra yeni bir duygusal hayat oluşturur kendine..

ama sabırlı olursanız Allah cc. size ferah kapısını açıcaktır sabır umut ve ümitlerin bittikten sonrasıdır. Allah cc. adildir hiç şüpeniz olmasın

İç dünyanı ne kadar temizlersen, dış dünyan o kadar güzelleşir ve yaşamın amacı tüm pırıltısı ile açığa çıkar...ve insanlarin, eşyanın aslını görebilirsin...

Dışarı bakan, rüya görür. İçeri bakan, uyanır...aslında iç varlığının derinliklerinde herkes hedefini ,kim olduğunu yaratılış sebebini bilir....
hic bir insan aldatılmayı hak etmiyor....... Allah sonunuzu hayr etsin ......

tozduman

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam kardeşim .
Hoşgeldin .
İnsanı bu hale ,Nefs getiriyor biliyormusun.
Yasaklar , harama bir kere bulaştıginda devamı geliyor.
Eminim ki , aslında eşini seviyorsun.
Hayatımızdaki kisilere , helal ve harami düşünerek yaklaşabilseydik, bütün başımıza gelen caresizlikleri yaşamazdik.
Mesela şu an da yanlış olan ilişkin ile bir imam nikahın olsa , eminim ki bu tutku ve ızdırap olmazdı.
Tövbe edip ,Herşeye yeniden başlayabilirsin.
Nefes alabildiğimiz sürece , Allah bize her an yeniden başlama fırsatı sunuyor.
Daha ölmedim ben ,hala yeniden başlamaya yuvamı, aklımı ve kalbimi düzeltmeye vaktim var.
Arinabilirim geçmişimden..
Çünkü bu durumdan bende memnun değilim.
Senin fitratin, şu haline uygun değil ise ,nasil mutlu ve huzurlu olabilirsin. 10 yıl önceki sen olman zor değil. 10 yıl önceki sen ile hatalarını topla sırtına yeniden başla kardeşim . Biz Allahın kuluyuz, hata yaparız , yanlış yaparız ama Rabbimize ve özümuze tekrar dönmeyi bilmeliyiz. Yürekli olalım. Allahın kulları yürekli olur..
Allah yardimcin olsun kardeşim selametle

Mutsuz_peri

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Evet bende oyun oynayan erkeklerden nefret ederdim evlendim eşimin elinde telefon 7. 24

elensar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yapılan araştırmalarda ' aşık olarak evlendik ' diyenlerde boşanma oranı, avam tabiriyle ' görücü usulüyle ' evlendik diyenlerden çok yüksek .. Acaba neden olabilir !?

Üst Alt