Niye boyle oluyor dedirten bir olay daha..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum forum uyeleri,

Bir kac hafta sonra doktora savunmam var.. Onun icin bu gun universite'ye gidip kitaplarimi posta araciligi ile gonderdim.

Universite'de ogrenci iken cok begendigim bi hoca vardi, genc sayilirdi. Benden 10-12 yas buyuk ama cok alimli, cekici biri idi. Sadece oyle degil bi ayri nur vardi yuzunde. Durusu ile hep ilgilimi cekerdi. Sadece ona donup bakardim utngc..
O zamanlar yarimdi profesordu bir kac sene once profesor oldu. Universite'de hocalik yapan diger bi arkadasimdan esinden ayrilacagini duydum, gecinemiyorlarmis.

Doktora calismamin oylama komisyonunda o da uye. Savunmam icin tanismamiz lazim o yuzden kac zamandir tanisalim diye email gonderdiyoruz birbirimize ama o benim onu begendigimi bilmiyor çokk kommikk

Bu gun ellerimde kitaplarimla bi yerde bekliyordum, o da aniden baska bi odadan cikti. Ben o kadar heyecanlandim (!) ki hic bisey diyemedim. Sadece oylesine baktim. O da emaillestigi yabanci kizin benim oldugunu tahmin etmeli ki koseyi donerken donup bana bakti (dun emailde bugun icin universite'ye gelecegimi demistim).

Niye olmayacak birine vuruluyorum ben kzgnn.. Ben tanismak icin randevu aldigimda hocaya konusamam ki hy..
Rezil olurum. Bi de doktora savunmam aksami verecegim yemekte o da olacak. Bi yandan ona bakarim diye seviniyorken, rezil olacagim, yuzum kizaracak diye korkuyorum :bilmemm:.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam Hatice kardeşim,
Yanlış anlamazsan sana bir şey söyleyeceğim, dikkat ettim de başına en olmadık zamanda, olmadık ilginç olaylar geliyor!

Acaba sen farklı bir insan olduğun, farklı düşündüğün için olabilir mi? Ben de senin gibiyim....

Bazen bir şeylere tutunursun o yolda istikrarlı bir şekilde yürürsün ama yine senin, benim gibi istikrarlı ve ısrarcı bir rüzgar gelir, seni istediği yöne savurur
ve der ki; buradan devam et!

Hayatında karşına ne çıkarsa çıksın; elinden geldiğince soğukkanlılıkla karşılayacaksın, bunu öğrendim!

Utanma, sıkılma, kaçma korkma!
Ne gelirse başına her şeyin üstesinden gelebilecek bir iraden var unutma!

Korktuklarınla yüzleşmezsen, onlar seninle eninde sonunda yüzleşecektir!

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam Hatice kardeşim,
Yanlış anlamazsan sana bir şey söyleyeceğim, dikkat ettim de başına en olmadık zamanda, olmadık ilginç olaylar geliyor!

Acaba sen farklı bir insan olduğun, farklı düşündüğün için olabilir mi? Ben de senin gibiyim....

Bazen bir şeylere tutunursun o yolda istikrarlı bir şekilde yürürsün ama yine senin, benim gibi istikrarlı ve ısrarcı bir rüzgar gelir, seni istediği yöne savurur
ve der ki; buradan devam et!

Hayatında karşına ne çıkarsa çıksın; elinden geldiğince soğukkanlılıkla karşılayacaksın, bunu öğrendim!

Utanma, sıkılma, kaçma korkma!
Ne gelirse başına her şeyin üstesinden gelebilecek bir iraden var unutma!

Korktuklarınla yüzleşmezsen, onlar seninle eninde sonunda yüzleşecektir!

Aleykum selam Ab-i Hayat kardesim,

Estagfurullah, farkli bir kisilige sahip oldugumu cok duydum.
Belki boyle olmak daha iyidir, bazen yoruyor olsa bile..

Yine aynen dedigin gibi ben istikrarli bi sekilde yururken, hayat/kader beni bi o kadar istikrarla baska yola savuruyor ve ben oradan devam etmek zorunda kaliyorum.

Zaten o hoca ile benim bi gelecegim olamaz ki, cunku o bir gayri muslim. Hem dini hemde kulturel farkliliklar var aramizda...

Bu gun bi arkadasima dedigim gibi boyle kalsin. Onu her hatirladigimda yuzumde bi tebessumle genclik yillarimi, onu hatirlarim. Bu da guzel, belki beraber bi gelecekten daha da guzel, bilemiyorum.........kgüll..,

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Hakkında hayırlısı her şeyin,
Hayırlı akşamlar olsun....:)

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Hakkında hayırlısı her şeyin,
Hayırlı akşamlar olsun....:)

Amin ecmain.. Eger bana sorsalar kiminle evlenmek istersin, kayitsiz sartsiz Turk asilli bi doktoru gosteririm ama ne yazik ki evli utngc.. Cok iyi biri, cok mutevazi ve saygili. O da bana yakinlik gosteriyordu ama olmaz tabii.

Bende baska yola geciyorum, oradan devam ediyorum ama hep bi engel, hep bi cikmazlik. Kismet iste acilangul1

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Herkesin bir nasibi var er yada geç bulur sahibini..

Seninki de bulacak sabırlı ol, hayırlısını iste sadece, mesleği ikinci planda düşün, hangi meslekte olduğu önemli değil adam gibi adam mı? bu önemli.....

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Herkesin bir nasibi var er yada geç bulur sahibini..

Seninki de bulacak sabırlı ol, hayırlısını iste sadece, mesleği ikinci planda düşün, hangi meslekte olduğu önemli değil adam gibi adam mı? bu önemli.....

Tabii ki oyle, meslegini demem, rahmetli babamin doktoru olmasiydi. O sebeple dedim, bu kisinin bende ayri bi yeri var.

Rabbim hepimiz icin her seyin hayirlisini nasip etsin.

Üst Alt