Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Okul hayatı ile hayat okulu arasındaki 7 fark
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 50421" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Hayat okullu bana neler ögretti..hmmm..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">1- Kendimi neşelendirmek istediğim zaman en iyi yolun başka birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim.</span></p><p> </p><p><span style="color: black">2 - Bir bebeğin evlilik sorunlarını çözemeyeceğini ögrendim.</span></p><p> </p><p><span style="color: black">3- Bir tartışmayı tatlıya bağlamadan yatağa gidilmemesi gerektiğini öğrendim.</span></p><p> </p><p><span style="color: black">4- İnsanın kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektiğini ögrendim.</span></p><p> </p><p><span style="color: black">5- Çalıştırdığımız insanlara iyi davrandığımızda, onların da müşteriye iyi davrandıklarını öğrendim.</span></p><p> </p><p><span style="color: black">. 6- Bir toplantıda zekâmı ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiğinde sohbeti seçmenin daha iyi olacağını</span></p><p> </p><p><span style="color: black">7- İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti olmadığını öğrendim.</span></p><p> </p><p><span style="color: black">8-Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim</span></p><p> </p><p><span style="color: black">9-İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu</span></p><p> </p><p><span style="color: black">10- bir çocuğa istedikleri her şeyi verirseniz sonuçta çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim.</span></p><p> </p><p><span style="color: black">11-Kimle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 50421, member: 1049"] [COLOR=black]Hayat okullu bana neler ögretti..hmmm..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]1- Kendimi neşelendirmek istediğim zaman en iyi yolun başka birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim.[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]2 - Bir bebeğin evlilik sorunlarını çözemeyeceğini ögrendim.[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]3- Bir tartışmayı tatlıya bağlamadan yatağa gidilmemesi gerektiğini öğrendim.[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]4- İnsanın kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektiğini ögrendim.[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]5- Çalıştırdığımız insanlara iyi davrandığımızda, onların da müşteriye iyi davrandıklarını öğrendim.[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]. 6- Bir toplantıda zekâmı ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiğinde sohbeti seçmenin daha iyi olacağını[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]7- İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti olmadığını öğrendim.[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]8-Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]9-İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]10- bir çocuğa istedikleri her şeyi verirseniz sonuçta çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim.[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]11-Kimle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim.[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Okul hayatı ile hayat okulu arasındaki 7 fark
Alt