• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Okyanusları aşmak

BilgeKağan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. Rüyam çok ilginçti. Bir anda fırtınalar, yağmur, şimşek, ve ben okyanusun tam ortasındayım. Yalnız rüyada kendim yokum. Sadece ilahi bakış açısıya, kuşbakışı okyanusu görüyorum. Okyanusun üzerinden o kadar hızlı bir şekilde uçuyorum ki , okyanusu aşıp Amerikaya geldiğimi hissediyorum. Bir anda bir evin içine giriyorum. Bu andan itibaren odada iki kişi var. Ben ve bir asker kıyafetli adam. Adam bana yaklaşıp 7 Ocak 2020 diyor ve ben ''Emir nerden'' diyorum. Adam sadece gülüyor ve ben hızla yere bakıyorum. ayağımın altında kırmızı bir bayrak. üzerine basıyorum. hemen onu yerden almaya kalktığımda uyanıyorum. Ne bayrağı olduğunu bilmiyorum sadece kırmızı olduğunu gördüm. Sizce bu rüya nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim haydi Bismillahirrahmanirrahim cekerek Allah a teslim olarak bu ruyanizi beraber yorumlamaya calisalim ?
Hayirdir ins. diyelim Rabbim de Hayirlara cikarsin..
bildiginiz gibi İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya
2- Şeytani rüya
3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan etkilenmesi sonucu doğan rüya.
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi ,ruhani, duygusal durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır...
Rüya da fırtınalar yağmur şimşekRüzgar görmek; kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
Rüyada okyanus görmek; gelecekte uzaklara gideceginizi ve yuksek mevkilere yukseleceginize delaletir Allahu Alem...

Rüyasında uçtuğunu gören insanın hayatında olumlu ve güzel gelişmeler olacak demektir.
bu gelişmelerin olmasi için biraz daha zaman olduğuna işaret eder...
Dikkat ederseniz kardesim bu ucma ruyalarini ya cocuklar yada Sizin gibi genc kardeslerim gormektedir..
Bunun nedeni..
icinde bulundugunuz ortam ve ruh halinden baska bir Aleme kacmak siginmak istemenizden gelen bir bilinc alti ruyasidir...
Gökyüzünde uctugunu görmek;uzun bir yolculuga çikacagina ve o yolculukta bir çok fayda ve hayir görecegine isarettir..
bu gunlerde farkli fikir ve dusuncede hayat bakisi farkli olan insan ve arkadas cevresinden UZAK Durun...

Şu insanoğlu ne kadar garip!
Sürekli değişim hâlinde. Ne dünü bugüne uyuyor ne de bir saat önceki hâli ile sonraki hâli…
Her an değişiyor insan.
Şekilden şekle hâlden hale giriyor.
Bazen kendisi bile tanımıyor düşlerini. Yıldızları merdiven yaparken kendine birden dünya küçük gelir hayallerine...
Bazen küçücük odası saraylardan tatlı gelirken bazen saraylar dar gelir hâline… Bazen tüm dünyayla dost iken bir bakmışsınız kendine bile yabancı olur insan.
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt