Onu unutamıyorum ve kendime zarar veriyorum

gönülyarası

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Onu unutamıyorum ve kendime zarar veriyorum.
Merhabalar uzun zamandır yazmıyorum. Kendimi toparlamaya kaldıgım yerden devam etmeye karar verdim. O kadar tövbe ettim ki yaptıklarıma karşılık rabbim inşaallah kabul etmiştir. Onu hala unutamıyorum bana yaptıklarını dün evlenecegüni duydum ve çok mutlu olduğunu gördüm ben ona ömrümüü sevgimi verdim o ne yaptı acımasızca yeri geldiginde azarlayabildi üzebildi ve çekip gidebildi neyin bedelini ödedim bilmiyorum ama şuan yanıyorum. Her gün aglar mı bi insan pişmanlıklarıma salaklıklarıma aglıyorum bana onca şey yaşattı ama hala mutlu kurdıgı evlilik hayalini kaldıgı yerden sürdürmeye devam ediyor ve buhafta evleniyor. Ben bunca acıyı onu sevdigim için çekerken o çokça mutlu. Ben nasıl unutacagım 7 ay oldu beni bırakalı ama yaram hala kanıyor ne olur bana yardım edin. Yüreğimin ne denli yandıgını anlatamam mutsuz olur mu bir gün inşaallah olur ve bana yaşattıklarının mislini yaşar.

sofi1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm ve rahmetulahu ve berakatuh
Nahl
(42) Onlar, sabreden ve yalnız Rablerine tevekkül eden kimselerdir.
Neml
(79) Öyle ise Allah’a tevekkül et. Çünkü sen apaçık bir hak üzere bulunuyorsun.
duha
4.Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.
5. Pek yakında Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın.
6. O, seni yetim bulup barındırmadı mı?
7. Şaşırmış bulup da yol göstermedi mi?

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
Rabbim sevdiğim insanı gönlümden affedebilmemi, hayırlı dualar edebilmemi nasib eyle. İçimdeki yarayı sevginle iyileştir, dirilt gönlümü.
Gönüller ancak senin kudretindedir.
Ya Vedud sevdirende sensin, sevende, soğutanda, Alanda, öldürende , diriltende.
Ey yar kanayan yaralarımı dindir.
Ellerimi mecalsiz, dilimi gönlümü zikirsiz bırakma.
Tevekkülümü, zikrimi, tefekkürümü güzelleştir, bu ayrılığı bana sevimli hayırlı kıl.
Gönlüme yara olacak birini değil hayırlı salih bir eş, yar olacak birini nasib eyle.

sofi1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Kehf suresindeki Musa a.s kısası bize bir sey anlatıyor. Rabimizin ilmi ezelidir bizim önümüzdeki ve arkamızdakini bilir.Zahir perdesinin arkasında elbette bize tayin etmiş olduğu daha hayırlıdır.O yüzden perdeye bakıp hayıflanmak ve üzülmek neden böyle oldu demek gereksizdir.Bu durumlarda edeceğin sabır elbette mükafatın olacaktır.Rabbim en doğrusunu bilir selametle

Üst Alt