Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Börek/Çörek/Kurabiye
Padişah Lokumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="İLiM DiLeNcİsİ" data-source="post: 34807" data-attributes="member: 816"><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Malzemeler:</strong></p><p><strong></strong></p><p> </p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 litre süt<br /> </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 paket margarin<br /> </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 su bardağı + 2 yemek kaşığı un<br /> </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 su bardağı şeker<br /> </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 paket vanilya<br /> </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 paket hindistan cevizi<br /> </strong></li> </ul><p></p><p> <strong>İçi İçin:</strong></p><p><strong></strong></p><p> </p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Biraz dövülmüş ceviz ve tarçın hazırlanacak<br /> </strong></li> </ul><p></p><p> <strong>Yapılışı: </strong></p><p><strong></strong></p><p> <strong>*Hindistan cevizi haricindeki malzemelerimizi karıştırıp, aynen tavuk göğsü gibi pişiriyoruz.</strong></p><p><strong></strong></p><p> <strong>* Pişirdikten sonra mikserle iyice çırpıyoruz ve buzlukta soğumaya bırakıyoruz.</strong></p><p><strong></strong></p><p> <strong>*Dışarı aldıktan sonra elimizi ıslatıp ceviz büyüklüğünde parçalar kopartarak açıp içine ceviz ve tarçın karışımlı hazırlamış olduğumuz içten koyuyoruz ve yuvarlıyoruz.</strong></p><p><strong></strong></p><p> <strong>* Top top kurabiye şeklindeki hazırladığımız bütün malzememizi, hindistan cevizine buluyoruz ve servis tabağına alıyoruz.</strong></p><p><strong></strong></p><p> </p><p> <strong>Not: İsteğe göre hindistan cevizi yerine, fındık parçalarına da bulanabili ( üstteki lokumlar gibi).</strong></p><p><strong></strong></p><p> <strong>Servise kadar dolapta bekletilmelidir</strong></p><p><strong></strong></p><p> </p><p> <strong>Afiyet olsun</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İLiM DiLeNcİsİ, post: 34807, member: 816"] [B] Malzemeler: [/B] [LIST] [*][B]1 litre süt [/B] [*][B]1 paket margarin [/B] [*][B]2 su bardağı + 2 yemek kaşığı un [/B] [*][B]2 su bardağı şeker [/B] [*][B]1 paket vanilya [/B] [*][B]1 paket hindistan cevizi [/B] [/LIST] [B]İçi İçin: [/B] [LIST] [*][B]Biraz dövülmüş ceviz ve tarçın hazırlanacak [/B] [/LIST] [B]Yapılışı: [/B] [B]*Hindistan cevizi haricindeki malzemelerimizi karıştırıp, aynen tavuk göğsü gibi pişiriyoruz. [/B] [B]* Pişirdikten sonra mikserle iyice çırpıyoruz ve buzlukta soğumaya bırakıyoruz. [/B] [B]*Dışarı aldıktan sonra elimizi ıslatıp ceviz büyüklüğünde parçalar kopartarak açıp içine ceviz ve tarçın karışımlı hazırlamış olduğumuz içten koyuyoruz ve yuvarlıyoruz. [/B] [B]* Top top kurabiye şeklindeki hazırladığımız bütün malzememizi, hindistan cevizine buluyoruz ve servis tabağına alıyoruz. [/B] [B]Not: İsteğe göre hindistan cevizi yerine, fındık parçalarına da bulanabili ( üstteki lokumlar gibi). [/B] [B]Servise kadar dolapta bekletilmelidir [/B] [B]Afiyet olsun[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Börek/Çörek/Kurabiye
Padişah Lokumu
Üst
Alt