Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Börek/Çörek/Kurabiye
Pastane kuru pastası...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 33946" data-attributes="member: 1043"><p><strong>Malzemeler:</strong></p><p>* 500 gr. un (yaklaşık 4su bardağı),</p><p>* 110 gr. toz şeker (yaklaşık yarım su bardağı),</p><p>* 250 gr. zeytinyağı (1 su bardağı),</p><p>* 65 gr. tereyağı (1/4 paket),</p><p>* Yarım su bardağı ılık su,</p><p>* 1 tutam tuz,</p><p>*2 yemek kaşığı öğütülmüş rezene tohumu ,</p><p>* 2 yemek kaşığı çörek otu,</p><p>* 2 yemek kaşığı susam.</p><p><strong>Yapılışı:</strong> Malzemeleri karıştır. Hamur haline getir. Küçük halakalar yapıp tepsiye diz. 170 derece fırında 25-35 dakika altın sarısı oluncaya kadar pişir.</p><p><strong>Afiyet olsun</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 33946, member: 1043"] [B]Malzemeler:[/B] * 500 gr. un (yaklaşık 4su bardağı), * 110 gr. toz şeker (yaklaşık yarım su bardağı), * 250 gr. zeytinyağı (1 su bardağı), * 65 gr. tereyağı (1/4 paket), * Yarım su bardağı ılık su, * 1 tutam tuz, *2 yemek kaşığı öğütülmüş rezene tohumu , * 2 yemek kaşığı çörek otu, * 2 yemek kaşığı susam. [B]Yapılışı:[/B] Malzemeleri karıştır. Hamur haline getir. Küçük halakalar yapıp tepsiye diz. 170 derece fırında 25-35 dakika altın sarısı oluncaya kadar pişir. [B]Afiyet olsun[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Börek/Çörek/Kurabiye
Pastane kuru pastası...
Üst
Alt