Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güncel/Haber/Bilgi
Patlıcana benzeyen domatesler görenleri şaşırtıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="(((__meftun__)))" data-source="post: 17395" data-attributes="member: 1120"><p>Geçtiğmiz cuma Türkiye'deki bütün camilerden yardım toplantı Afrika için....</p><p>Bakalım genel olarak ne kadar yardım toplanacak...</p><p>Mevla Teala hiç bir kardeşimizi açlıkla, fakirlikle, susuzlukla imtahan etmesin....</p><p>Cidden fakir kalmak ve günlük yiyeceği olmamak kolay bir hadise değildir... Afrika'daki kardeşlerimizin bu bağlamda işleri kolay değildir... Rabb'im yar ve yetdımcıları olsun...</p><p>Cidden duacıyım müslüman kardeşlerimiz dünyaya adaleti hakım kılmak için, ötekilerini muhafaza etmek için zengin olsunlar... Zenginlik çok güzel bir dünya nimetidir... Bu nimetle herkes selamlaşsın isterim... </p><p>Hal madden perişan... Evin durumu öyle... Aile çocuklar üst baş dağınık... Sofralarda yemek yok... Ceplerde para yok... Meddeten perişanlık hakim, sefalet hakim... Bunun güzel olduğunu kim söyleyebilir...</p><p>Tabi ki bu durumda zenginlere büyük iş düşüyor...</p><p>Fakirin hakkını fakirine vermeyen zengin de hayır olmadığı gibi fakir ve miskinlikte de hayır yoktur...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="(((__meftun__))), post: 17395, member: 1120"] Geçtiğmiz cuma Türkiye'deki bütün camilerden yardım toplantı Afrika için.... Bakalım genel olarak ne kadar yardım toplanacak... Mevla Teala hiç bir kardeşimizi açlıkla, fakirlikle, susuzlukla imtahan etmesin.... Cidden fakir kalmak ve günlük yiyeceği olmamak kolay bir hadise değildir... Afrika'daki kardeşlerimizin bu bağlamda işleri kolay değildir... Rabb'im yar ve yetdımcıları olsun... Cidden duacıyım müslüman kardeşlerimiz dünyaya adaleti hakım kılmak için, ötekilerini muhafaza etmek için zengin olsunlar... Zenginlik çok güzel bir dünya nimetidir... Bu nimetle herkes selamlaşsın isterim... Hal madden perişan... Evin durumu öyle... Aile çocuklar üst baş dağınık... Sofralarda yemek yok... Ceplerde para yok... Meddeten perişanlık hakim, sefalet hakim... Bunun güzel olduğunu kim söyleyebilir... Tabi ki bu durumda zenginlere büyük iş düşüyor... Fakirin hakkını fakirine vermeyen zengin de hayır olmadığı gibi fakir ve miskinlikte de hayır yoktur... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güncel/Haber/Bilgi
Patlıcana benzeyen domatesler görenleri şaşırtıyor
Alt