Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Patlıcanlı Saksı Kebabı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="İLiM DiLeNcİsİ" data-source="post: 25226" data-attributes="member: 816"><p><span style="font-size: 12px"><strong>Malzemeler :</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">1 kg. patlıcan</span></p><p><span style="font-size: 12px">250 gr. kuzu eti</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 defne yaprağı</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 soğan</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 diş sarımsak</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 domates</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 yeşil biberü</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 kase mantar</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 havuç</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 çorba k. salça</span></p><p><span style="font-size: 12px">Sıvıyağ</span></p><p><span style="font-size: 12px">Tuz, karabiber</span></p><p><span style="font-size: 12px">Su</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Hazırlanışı :</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px">1 kg.patlıcanı ortadan kesin.Patlıcanların içini çıkartın.Patlıcanların kapak kısımlarını ayırın.Patlıcanları sıvıyağda kızartın.</span></p><p><span style="font-size: 12px">İç harcı 1 adet soğanı yemeklik kesin.1 havucu küp olarak kesin.2 domatesi,2 yeşil biberi küp olarak kesin.1 kase mantarı kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Tavaya 250 gr.kuzu etini ilave edin ve ilk olarak eti soteleyin.Etin üzerine küp kesilmş havuçları ilave edin.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Üzerine soğan ve sarımsağı ilave edin.Üzerine mantarı,domatesi ve sivri biberi ilave edip kebabın iç harcını soteleyin.Kızartığınız patlcanların içine iç harçtan payşlaştırın.Patlıcanların kapak kısımlarını kapatın.Fırın kabına patlıcanları dizin.Önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">afiyet olsun </span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İLiM DiLeNcİsİ, post: 25226, member: 816"] [SIZE=3][B]Malzemeler :[/B] 1 kg. patlıcan 250 gr. kuzu eti 2 defne yaprağı 1 soğan 2 diş sarımsak 2 domates 2 yeşil biberü 1 kase mantar 1 havuç 1 çorba k. salça Sıvıyağ Tuz, karabiber Su [B]Hazırlanışı :[/B] 1 kg.patlıcanı ortadan kesin.Patlıcanların içini çıkartın.Patlıcanların kapak kısımlarını ayırın.Patlıcanları sıvıyağda kızartın. İç harcı 1 adet soğanı yemeklik kesin.1 havucu küp olarak kesin.2 domatesi,2 yeşil biberi küp olarak kesin.1 kase mantarı kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Tavaya 250 gr.kuzu etini ilave edin ve ilk olarak eti soteleyin.Etin üzerine küp kesilmş havuçları ilave edin. Üzerine soğan ve sarımsağı ilave edin.Üzerine mantarı,domatesi ve sivri biberi ilave edip kebabın iç harcını soteleyin.Kızartığınız patlcanların içine iç harçtan payşlaştırın.Patlıcanların kapak kısımlarını kapatın.Fırın kabına patlıcanları dizin.Önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin. afiyet olsun [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Patlıcanlı Saksı Kebabı
Üst
Alt