• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

peygamber efendimizin cenazesinin geldiğini görmek

bitter73

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm,

ben rüyamda evimdeyim .bir haber geliyo ama haberi getireni görmüyorum. peygamber efendimizin naaşı benim evime gelicekmiş.. rüyamda bunuu duyunca gözlerimi kapattım gözümün önüne yeşil bir tabut belirdi, ve gözümü açınca bu görüntü gitti. daha sonrada eşimle ben bir yolculuğa çıkmışız ama nereye gittiğimi bilmiyorum ,avm gibi bi yere giriyoruz. kahve alıyorum parasını veriyorum ama kahve servisi 2 kat altta olduğu için oraya inip alıyorum.kahveyi alırken ordaki çalışanın sölediklerine kulak veriyorum.güya biz orya girerken bu reyondan bişi oynamışız ve kazanmışız ama istediğimiz şey daha sonra ellerinde olacakmış ama bize sölememişler. bende bunu duyunca o kişi bizleriz biz kazndık o zaman deyince personel de benimle pazarlık yapıyo siz elimizdeki olanı alın diyo niyeyse kazandığımız şeyi vermek istemiyo .. ama ne kazandığımıda görmüyorum...

rüyamı tabir edermisiniz rica etsem ... şimdiden çok teşekkürler... allaha emanet olun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam
Hayirdir insallah..
Rüyada Peygamber Efendimizi veya kabrini,cenazesini görmek ;
gamdan sonra feraha, borçlu ise borcunu ödeyecegine, tutuklu ise tahliye olunacagina, korkuyor ise emniyete ulasacagina,
SIKINTI ve yokluk içinde ise, hayirli nimetlerin artmasina, zengin ise parasinin ve malinin daha da artacagina, fakir ise ondan kurtulacagina, hasta ise iyilesecegine delalet eder.
bunlara erisebilmek icin ilk once SABRI ogrenmelisiniz..

Büyük sırlara vakıf olmak için sabır denizinde yüzmeyi öğren! Çünkü sırlar sabır denizinin dibinde saklıdır..
sabırlı ol !! Bütün mahlukat sabrın ipliğine bağlıdır birbirine..
Dünya sabırla döner; çünkü güneşin de ayın da zamanı vardir..
suyun özelliğidir..Su sabrın simgesi istiridyenin yurdudur..Su olmasa istiridyenin incisi olmaz..
Sabırlı ol ki istiridye içindeki inciyi bulasın....
Şemsi Tebrizi

“Ey iman edenler sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah sabredenlerle beraberdir.”(Bakara Suresi 153)..

Üst Alt