Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Peynirli domates dolması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 41953" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">Peynirli domates dolmasının Tarifi Yapımı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">MALZEMELER</span></span></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">4 Adet orta boy domates</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">1 Çorba kaşığı fesleğen</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">6 Çorba kaşığı bayat ekmek içi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">4 Çorba kaşığı parmesan yada rendelenmiş kaşar peyniri</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">3 Çorba kaşığı zeytinyağı </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">Karabiber</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">Tuz</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">HAZIRLANIşI</span></span></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">Domatesleri yıkadıktan sonra bir tatlı kaşığı yardımı ile içlerini boşaltın ve tuzlayın. Derin bir kabın içerisinde ekmek kırıntıları, fesleğen, tuz, karabiber ve zeytinyağını iyice karıştırın. Kaşık yardımı ile hazırladığınız harcı domateslerin içine doldurun ve üzerinden bastırın. (Alt kısımlarının boş kalmaması için ) Isıya dayanıklı, yağlanmış fırın kabına domatesleri yerleştirin, üzerlerine peynir serpip önceden orta derecede ısıtılmış fırında 12 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın. </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 41953, member: 1043"] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid]Peynirli domates dolmasının Tarifi Yapımı MALZEMELER[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid] 4 Adet orta boy domates 1 Çorba kaşığı fesleğen 6 Çorba kaşığı bayat ekmek içi 4 Çorba kaşığı parmesan yada rendelenmiş kaşar peyniri 3 Çorba kaşığı zeytinyağı Karabiber Tuz HAZIRLANIşI[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid] Domatesleri yıkadıktan sonra bir tatlı kaşığı yardımı ile içlerini boşaltın ve tuzlayın. Derin bir kabın içerisinde ekmek kırıntıları, fesleğen, tuz, karabiber ve zeytinyağını iyice karıştırın. Kaşık yardımı ile hazırladığınız harcı domateslerin içine doldurun ve üzerinden bastırın. (Alt kısımlarının boş kalmaması için ) Isıya dayanıklı, yağlanmış fırın kabına domatesleri yerleştirin, üzerlerine peynir serpip önceden orta derecede ısıtılmış fırında 12 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Peynirli domates dolması
Üst
Alt