Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Rahmet eden,kalbi görendin,sahiptin!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 16159" data-attributes="member: 188"><p>Dinmez efkarın seni andıkça</p><p>Bir ömür ruhumun figanını anlamadan yaşadığım karşıma çıkınca</p><p>Kalbimle dertli olduğumu hatırladıkça,her umuda hesapsız kanıp yol da kalınca</p><p>Nefes yetmiyor söz söylemeye, gönlüm elvermiyor mahcubiyetin anbean artmasına</p><p></p><p>Nasıl bir mükellefiyet içindeydim</p><p>Aklını bilen, fikreden, keyfiyet süren, enanetiyle nefeslenendim</p><p>Zafiyetlerin birliğinde,heveslerin dirliğinde merak eder,nefsimi öncelerdim</p><p>Her işimi bu minval üzre nizama koyar, güç ve nüfus için yarışırdım, bilemedim</p><p></p><p>Kimi gördümse merakına girerdim</p><p>Her haline vakıf olmak için vakit geçiridim,usül ve adap bilmezdim</p><p>Suç işleme özgürlüğüm var diye geçinirdim, her suçun vebalinden habersizdim</p><p>Eza vermenin bazen emele uğraşmak için gerekli der,bu istikamette fetva verirdim</p><p></p><p>Akait ve muamelattan nasipsizdim</p><p>Ne derleri önceleyerek, utanmamak adına güya gayret ederdim</p><p>Nasıl bir nefestim, neden bu kadar hakikatimden uzak bir haldeydim,hederdim</p><p>Neyi ne kadar hakkıyla bildim, ruhumun lisanıyla bütünleştim, niye önemsemedim</p><p></p><p>Günün mübarekleşmesi derdim</p><p>İnananların bir telaş içinde gayret etmelerine nazar ederdim</p><p>Cemaatin dikkatsizliğini, bin bir türlü kokuların iticiliğini öne sürerdim</p><p>Bir de yardım toplamak için palazlanmalarınına çok kızardım, fırsatçılar derdim</p><p></p><p>Kul olduğumu hiç düşünmezdim</p><p>Sanki taahhüt edilen bir lahzanın içindeydim,ne kadar sefildim</p><p>Hor ve hakir görmeyi mahir birşekilde yerine getirirdim,yargılamayı severdim</p><p>Mahkum olmayı kendime hiç yediremezdim, bin bir bahaneyle sıyrılmak isterdim</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 16159, member: 188"] Dinmez efkarın seni andıkça Bir ömür ruhumun figanını anlamadan yaşadığım karşıma çıkınca Kalbimle dertli olduğumu hatırladıkça,her umuda hesapsız kanıp yol da kalınca Nefes yetmiyor söz söylemeye, gönlüm elvermiyor mahcubiyetin anbean artmasına Nasıl bir mükellefiyet içindeydim Aklını bilen, fikreden, keyfiyet süren, enanetiyle nefeslenendim Zafiyetlerin birliğinde,heveslerin dirliğinde merak eder,nefsimi öncelerdim Her işimi bu minval üzre nizama koyar, güç ve nüfus için yarışırdım, bilemedim Kimi gördümse merakına girerdim Her haline vakıf olmak için vakit geçiridim,usül ve adap bilmezdim Suç işleme özgürlüğüm var diye geçinirdim, her suçun vebalinden habersizdim Eza vermenin bazen emele uğraşmak için gerekli der,bu istikamette fetva verirdim Akait ve muamelattan nasipsizdim Ne derleri önceleyerek, utanmamak adına güya gayret ederdim Nasıl bir nefestim, neden bu kadar hakikatimden uzak bir haldeydim,hederdim Neyi ne kadar hakkıyla bildim, ruhumun lisanıyla bütünleştim, niye önemsemedim Günün mübarekleşmesi derdim İnananların bir telaş içinde gayret etmelerine nazar ederdim Cemaatin dikkatsizliğini, bin bir türlü kokuların iticiliğini öne sürerdim Bir de yardım toplamak için palazlanmalarınına çok kızardım, fırsatçılar derdim Kul olduğumu hiç düşünmezdim Sanki taahhüt edilen bir lahzanın içindeydim,ne kadar sefildim Hor ve hakir görmeyi mahir birşekilde yerine getirirdim,yargılamayı severdim Mahkum olmayı kendime hiç yediremezdim, bin bir bahaneyle sıyrılmak isterdim Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Rahmet eden,kalbi görendin,sahiptin!
Alt