Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Resullulah'a layık ümmet olmak.. (sav)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kasım K." data-source="post: 84065" data-attributes="member: 7679"><p><strong>Peygamberimize layık ümmet olmak, Rasulullaha layık ümmet olmak.</strong></p><p>Selamın aleyküm arkadaşlar,</p><p></p><p>Düşünüyorum da biz O güzeller güzeline layık olamadık. O bizim için neler neler çekti. Namaz kılarken topukları tekmelendi, taifte taşlandı, başından aşağı hayvan işkembesi tutuldu. Yüce Allah (c.c) sevgilisini (sav) katına, miraca çıkardığında ise O'nun dilinde yine "ümmetim, ümmetim" yani biz vardık. Soruyorum güzel kardeşlerim, hem kendime, nefsime hem de sizlere; "biz O'nu (sav) ne kadar sevebildik? İzinden ne kadar gidebildik?" </p><p></p><p>Oysa Musa aleyhisselam "keşke bir peygamber değil de o Ahmed'e (sav) ümmet olabilseydim". Düşünün ki bir peygamber peygamberliğinden geçip bizim yerimizde olmak istiyor. Titreyelim kendimize gelelim, ne olduğumuzu kimin ümmeti olduğumuzu anlayalım, anlatalım. Uyanalım! </p><p></p><p>Selametle..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kasım K., post: 84065, member: 7679"] [B]Peygamberimize layık ümmet olmak, Rasulullaha layık ümmet olmak.[/B] Selamın aleyküm arkadaşlar, Düşünüyorum da biz O güzeller güzeline layık olamadık. O bizim için neler neler çekti. Namaz kılarken topukları tekmelendi, taifte taşlandı, başından aşağı hayvan işkembesi tutuldu. Yüce Allah (c.c) sevgilisini (sav) katına, miraca çıkardığında ise O'nun dilinde yine "ümmetim, ümmetim" yani biz vardık. Soruyorum güzel kardeşlerim, hem kendime, nefsime hem de sizlere; "biz O'nu (sav) ne kadar sevebildik? İzinden ne kadar gidebildik?" Oysa Musa aleyhisselam "keşke bir peygamber değil de o Ahmed'e (sav) ümmet olabilseydim". Düşünün ki bir peygamber peygamberliğinden geçip bizim yerimizde olmak istiyor. Titreyelim kendimize gelelim, ne olduğumuzu kimin ümmeti olduğumuzu anlayalım, anlatalım. Uyanalım! Selametle.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Resullulah'a layık ümmet olmak.. (sav)
Alt